≫ 

Tanja je imala toliko kila da nije bilo venčanice za nju: Našla sam jednu, ali postojao je problem

Nežna priča koja će vam otopiti srce

  • 1
Tanja Milanović Privatna arhiva

Tanja Milanović je majka troje dece iz Beograda. Najveću kilažu pamti da je imala nakon trećeg porođaja, oko 100 kg, ali kada je promenila svoje loše navike uspela je da smrša. Sada na svom Fejsbuk profilu "Exdebela" deli savete svojim pratiocima o tome kako i oni mogu zdravom ishranom da postignu slične rezultate.

Pored saveta za dijetu Tanja često voli ispriča zanimljive i lepe anegdote iz svog života. Nedavno je podelila sa svojim fanovima priču o tome kako joj je teško, gotovo nemoguće bilo da pronađe venčanicu, zato što je pre same svadbe bila trudna. Posle obilaska celog grada i bezuspešnog lutanja po buticima, desilo se nešto magično.

Pročitajte toplu priču o venčanici i divnoj prodavačici sa  Zvezdare:

- U svom debelom životu imala sam razne faze tipa: punija, buckasta, ugojena, popunjena, nagojena, natovljena, svinja, a omiljena mi je bila trudna.

Tri trudnoće, ogromna kao mečka i najsrećnija što nikom ne moram da se pravdam što sam debela. Vlada i ja smo se godinama zabavljali, živeli zajedno i želeli bebu. Svadbu ne. Mislili smo samo da pozovemo kumove i da se venčamo. Ali spisak se širio i u zadnjem momentu, 5 dana pred svadbu, shvatili smo da nam treba i kafana i tamburaši.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Tanja Exdebela (@exdebela) on

Mnoge drage ljude nisam pozvala na svadbu, jer mi je bilo neprijatno da ih zovem 5 dana pre i izlažem ih najglupljem običaju u Srba - trošenju para. Neki mi to nikad nisu oprostili.

Najpre sam mislila udaću se u džaku. Gegajući se kao punjena patka, obišla Beograd, ali nije postojala venčanica u mom broju.

A onda, u jednoj maloj radnji na Zvezdari, dočekala me je gospođa Caca. Od cifre su mi pošle suze. Zahvalila sam i krenula da izađem.

- Kad je svadba? - gledala me je crvenokosa gospođa Caca, doterana, zategnuta "madam" u 50-im godinama. Crveni karmin, širok osmeh i očaravajuća zelena haljina.

- Za pet dana. Nemam toliko para doviđ... - zinuh da kažem.

- Stani. Daću ti po ceni koju si rekla.

Tanja Milanović Privatna arhiva

Išla sam svaki dan do svadbe da probam venčanicu jer mi je stomak svakodnevno rastao. I gledala tu šarmantnu gospođu kako se sa lakoćom kreće i smeje.

Možete li zamisliti očaj na mom licu u momentu kad sam shvatila da ipak postoji jedna jedina haljina koju mogu da obučem, a da za nju nemam para? Možete li da zamislite kakve je to emocije probudilo u toj divnoj madam?

Sažaljenje, tako je. Danas je tačno pet meseci kako se hranim po svojim pravilima. Sedam godina i jedan dan nakon venčanja imam kilažu iz nižih razreda osnovne škole. Zamislite, jedna haljina u Beogradu je mogla ostati da visi na lutki tog 12. oktobra 2013. Ipak sam je nosila zahvaljujući madam Ceci, čiju dobrotu nikad nisam zaboravila.

A bila sam srećna što su mnogi mislili da sam debela samo jer sam trudna - ispričala je Tanja na poznatoj drušrvenoj mreži.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plavi safir

    14. oktobar 2020 | 21:43

    Pratim @exdebela na Instagramu i to je jedna divna, duhovita osoba vredna svake pažnje. Trebalo je da ste vi novinari napisali malo više o njenoj metodi mrsavljenja kao što to radite kada je neka strana ličnost u pitanju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA