"Ovako zaista izgleda moj stomak posle 3 porođaja“: Stalno vežba, ali jednu stvar ne može da promeni

Mama koja radi kao personalni trener otkrila je istinu o savršenom telu na fotografijama

  • 3
Chontel Duncan, fitnes instruktorka, trudnoca Foto: Instagram/chontel duncan

Šantel Dankan (33) iz Brizbejna zaposlena je u fitnes industiji u Australiji. U poslednje četiri godine rodila je troje dece, ali uprkos trudnoćama i porođajima koji dramatično menjaju oblik tela, ona gotovo na svakoj fotografiji izgleda savršeno – stomak joj je ravan i zategnut, ima čak i vretenaste mišiće o kojima mašta većina pripadnica nežnijeg pola, i uz sve to deluje zadovoljno i srećno.

Ako ste pomislili da se služi filterima za obradu fotografija pre nego što iste podeli na društvenim mrežama, prevarili ste se.

Šantel je otkrila u čemu je caka.

Ona je objavila na Instagramu fotografiju u sportskom grudnjaku i šortsu na kojoj njeno telo izgleda snažno i zategnuto poput strune, i jednu u istoj odeći, ali sa spuštenim šortsom koji otkriva njen stomak.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели CHONTEL DUNCAN (@chontelduncan) дана

- Naravno, kada stisnem stomak imam opuštenu kožu. Želim da poručim da je to normalno, jer se moje telo tri puta transformisalo zbog tri trudnoće u prethodne četiri godine – napisala je mlada mama.

 

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели CHONTEL DUNCAN (@chontelduncan) дана

Objasnila je da njeno telo izgleda drugačije u zavisnosti od ugla fotografisanja, osvetljenja i doba dana kada je fotografija napravljena.

 

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели CHONTEL DUNCAN (@chontelduncan) дана

- To ne znači da je moja druga fotografija na bilo koji način lažna, jer tako zaista izgledam kada stojim pravo i u odeći koja laska mojoj figuri. Ne želim da se žene osećaju loše, niti da pomisle da je reč o prevari kada vide fotografije na kojima je figura mladih majki besprekorna, kao da nikada nisu rađale i kao da non-stop vežbaju. Dobra fotografija čuda čini čak i kad nije provučena kroz filtere – poručuje mlada majka iz Australije.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели CHONTEL DUNCAN (@chontelduncan) дана

Dankanova osam godina radi kao personalni trener. Naučila je da je najbolje vežbati zato što želite, a ne zato što bi to trebalo da radite. Prestala je da se opterećuje brojkom koju vidi kad stane na vagu, ne drži dijete (poklonik je vegetarijanskog načina ishrane) i vežba zato što želi da se oseća dobro i zdravo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 7890

    4. novembar 2020 | 13:51

    Svaka njoj čast! Tri trudnoće za četiri godine, a izgleda kao gazela. Bravo!

  • Ns

    4. novembar 2020 | 11:38

    Moglabi još dvoje da rodiš izgledala i isto

  • au

    4. novembar 2020 | 14:52

    Svaka joj cast💪. Al zar visina ne igra tu neku ulogu. I meni i kolegici ostalo 10 kg viska, ja metar i zilet izgledam kao balon, a ona bas povisoka, 10 kg se uopste ne vidi, samo kod mene stomak visi🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA