≫ 

Kako je Jelena Đoković izgledala pre nego što se udala za Novaka: U licu se potpuno promenila

Dok jedni smatraju da danas izgleda lepše nego u mladosti, drugi kažu da je "izgubila jedrinu"

  • 40
Jelena Đoković foto: instagram/jelenadjokovicndf

Supruga najboljeg srpskog tenisera i direktorka Fondacije "Novak Đoković" Jelena Đoković jedna je od najpoznatijih žena u Srbiji još od 2014. godine kada se udala za Novaka. Ipak, od tada i njen lajfstajl podjednako privlači pažnju javnosti.

Naime, Jelena je godinama na biljnoj ishrani, a na svom Instagram profilu često deli savete i recepte obroka koje svakodnevno konzumira. Štaviše, još u aprilu u lajv uključenju na Instagramu otkrila je i da su njihova deca takođe na biljnoj ishrani.

- Stefan je imao normalnu ishranu sa mesom i ribom prvih godinu i po dana, a onda je prešao na biljnu ishranu i mnogo je dobro i mnogo je zdrav, a Tara je od početka do kraja, samo na biljnoj ishrani, hvala bogu nikada nismo imali problema sa njenim zdravljem. Deca su potpuno na biljnoj ishrani, bez ikakvih problemčića, jedu krompire kao ludi i krastavce i šargarepe. Dosta im dajem i smutije i zeleniš, sve to izblendam, neka deca su geniji i odmah sve jedu, moja deca ne jedu još zelene salate, ali ne paničim jer im to dajem kroz suplementaciju ili šejkove. I ne pržimo, već kuvamo, jedu kuvani krompir ili pire - opisala je Jelena.

Ipak, upravo je zbog ovakvog načina ishrane i sama Jelena često na meti kritika, a dok joj jedni zameraju da je u poslednje vreme mnogo smršala, kao i da je njen način ishrane "ekstreman", drugi smatraju da nikad bolje nije izgledala!

Činjenica jeste da se Jelena vidno promenila u poslednjih nekoliko godina. Međutim, upravo zahvaljujući ovakvoj ishrani ne samo da je zadržala zdravlje, već i savršenu liniju nakon dva porođaja.

Pogledajte kako je Jelena izgledala pre nego što se udala za Novaka Đokovića:

Video: Noletova Jelena oduševila žene trikom za savršenu frizuru koji ne košta baš ništa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rada

    29. decembar 2020 | 13:42

    Ranije je izgledala mnogo lepse.Sada je anoreksicna,izoblicena,ne zbog godina vec zbog gurua koji je savetuje pogresno.Zalutala u sektu i upropastice decu.Ovo sto sam napisala nisam ja izmislila.Od kada se oslobodio gurua Novak je ponovo je na vrhu.

  • xxx

    29. decembar 2020 | 12:05

    Naravno da ima pravo da izgleda kako zeli i da jede sta hoce ali je cinjenica da je " zdravije" i jedrije izgledala ranije.Ona je mlada zena da izgubi tu jedrinu i dobije to sivilo u licu i izrazu

  • Bull

    29. decembar 2020 | 12:00

    Izgledala je prije svega zdravo za razliku od sadasnjeg izgleda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA