On je najzgodniji muškarac u 2020. godini: Pa, ne slažu se baš svi sa ovim izborom...

Dok se njegovi fanovi raduju, mnogi se pitaju da li je poznati švedski jutjuber zaslužio titulu najlepšeg muškarca

  • 5
PewDiePie Foto: Instagram/pewdiepie

Švedski jutjuber Feliks Šelberg, na internetu poznatiji kao PewDiePie, odabran je za najzgodnijeg muškarca na planeti. Na rang listi nezavisnih kritičara pretekao je mnoge poznate ličnosti.

Na drugom mestu godišnje liste udruženja TC Candler bio je član južnokoreanske pop grupe BTS Kim Tahen, a na trećem australijski glumac Kris Hemsvort. Pored toga, četvrto mesto zauzeo je još jedan član BTS grupe Čon Jonguk, dok je na petom mestu britanski glumac Henri Kavil.

Nakon što je proglašen za najzgodnijeg muškarca 2020. godine, Feliks je postao glavna tema na društvenim mrežama iz dva vrlo različita razloga. Neki dugogodišnji obožavaoci jutjubera bili su oduševljeni kada su ga videli na vrhu ovogodišnje liste. Drugi su, međutim, ostali zatečeni izborom i smatrali da Šveđanin ne zaslužuje prvo mesto.

Spisak, koji TC Candler objavljuje svake godine od 1990, nedavno je objavljen putem prenosa uživo na Jutjubu.

Inače, Feliks  nije novo lice na ovoj listi. Polako, ali sigurno, penjao se po lestvici otkako ga je TC Candler prvi put uvrstio 2016. godine, kada se plasirao na 18. mesto. Godine 2017. bio je sedmi, 2018. četvrti, a 2019. drugi.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
PewDiePie (@pewdiepie) által megosztott bejegyzés

Naravno, nisu se svi složili sa tim da je Šelberg najseksepilniji muškarac ove godine. Na društvenim mrežama je nastala burna rasprava na tu temu i dok su neki branili jutjrubera, drugi su navodili poznate ličnosti koje smatraju zgodnijim od Feliksa.

Šta vi mislite, da li je švedski jutjuber zaslužio prvo mesto?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA