Džej Lo otkriva koju hranu nikada ne jede: Ona smatra da je to tajna njenog mladolikog izgleda!

Glumica i pevačica pažljivo neguje svoju kožu

  • 1
Dženifer Lopez Foto: Instagram/jlo

Poznata lepotica Dženifer Lopez, iako je ušla u šestu deceniju, izgleda sjasno. Na veliku radost mnogih žena širom sveta, pevačica i glumica, koju mnogi smatraju jednom od najlepših žena na svetu, otkriva tajnu svog mladalačkog izgleda.

Od svojih dvadesetih godina, Džej Lo koristi kremu za sunčanje faktora 30, koja štiti kožu od štetnih UV zraka koji podstiču starenje kože.

Dženifer tvrdi da nikada ne preskače ovaj važan korak koji joj pomaže da održi mladalački izgled.

Pored toga, 51-godišnjakinja je sada otkrila jednu hranu koju nikada ne jede, jer, kako tvrdi, kada bi često konzumirala to, izgledala bi mnogo starije.

To su supe iz kesice koje su pune natrijuma koji upija vodu u našem telu. Dehidratacija isušuje kožu, zbog čega se često pojavljuju bore.

Ako ne možete da se odreknete ovog jela, založite se za supe sa visokim sadržajem kvalitetnog povrća, sa što manje konzervansa i soli.

Lopez tvrdi da pored supe iz kesice treba izbegavati i energetska pića jer sadrže šećer i kofein - dve supstance koje uopšte nisu dobre za našu kožu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA