3 savršene frizure za tanku kosu: Stručnjaci otkrivaju kako da vaša kosa bude bujnija i lepša

Mnoge žene sa tankom i retkom kosom muče muku da bi oblikovale frizuru - rešenje ipak postoji

  • 0
Kosa frizura žena devojka Foto: Shutterstock

Duga i bujna kosa san je svake žene, ali kada je reč o onima koje imaju tanku vlas ili retku kosu, ova misija je gotovo nemoguća.

Jedno je sigurno, tvrde frizeri - kraće frizure su idealan izbor za one sa tankom kosom, a mi vam predstavljamo tri koje su potpuni hit, a koje će vašoj kosi obezbediti željeni volumen.

Bob frizura

Ova frizura se vraća u modu, mada će mnoge žene koje vole bob reći da on nikada nije ni prestajao da bude popularan. Izdvaja se po praktičnosti i veoma je lak za održavanje.

Ako nosite bob, vrlo jednostavno ćete oblikovati frizuru, a ono što je najvažnije - kosa će dobiti željeni volumen. Ovo je najdugovečniji trend koji će, ako je kosa dobro ošišana, učiniti da ona deluje bujnije.

Piksi frizura

Ako želite da se podmladite i istaknete konture lica, a uz to zamaskirate problem tanke kose, ošišajte se na kratko.

Sa ovakvom frizurom nema greške kada je volumen u pitanju; gustina će doći do izražaja posebno na temenu, a način na koji ćete oblikovati šiške zavisi samo od vas. Odvažite se da budete šik!

Ravna ili paž frizura

Paž frizura je veoma popularna, jer je praktična za održavanje - ravno sečenu kosu lako ćete oblikovati posle pranja. Kosa može da bude i nešto duža, ali ne sme da se spušta na ramena, jer će tada slabe vlasi doći do izražaja.

Paž je idealan ako imate tanku kosu i želite da postignete efekat gustine i punoće. Takođe, lako ga možete pretvoriti u bob frizuru ako vam ova dužina dosadi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA