≫ 

Manekenka smanjila čelo plastičnom operacijom: "Više neću morati da se krijem ispod šešira"

Visina njenog čela bila je 8,5 centimetra, što je za dva više od prosečnog čela ženske osobe

  • 3
devojka modrice zavoj Printskrin: TikTok/camillacolbro

Manekenka Kamila Kolman Bruks (26) koja je, kako kaže, deset godina skrivala svoje čelo, visoko 8,5 centimetra više to neće morati da radi.

Ona je, kako je rekla, konačno našla pravog plastičnog hirurga i podvrgnula se operaciji smanjivanja čela, za koju je izdvojila oko 7.000 dolara.

Svoje iskustvo podelila je na svom nalogu na društvenoj mreži TikTok, gde njene snimke gledaju milioni ljudi.

Tokom dva i po sata, koliko je operacija trajala, doktor je odstranio tri centimetra čela i spustio liniju kose čime je, kako je istakla, dobio još par milimetara.

Videe o svom iskustvu Kamila je počela da objavljuje odmah nakon zahvata, dok je još bila u zavojima, a nedavno je podelila i video koji pokazuje "završni rad".

@camillacolbrocan’t remember the last time I wore braids. biggest thank you to my SIL @ccbeautifies ##postop ##knotlessbraids ##foreheadreduction♬ baby one more time x levitating - Adam Wright

- Nekada mi je čelo bilo visoko 8,5 cm, a sad je 5,5 cm, što je neverovatna razlika - rekla je ona i dodala da kada je bila mlađa, frizuru je uvek nameštala tako da joj što više pokrije čelo.

Ona napominje da nikada nije bila predmet podsmeha zbog visine svog čela, već da je sama smatrala to svojom najvećom fizičkom manom.

- Htela sam da imam proporcionalno lice - objasnila je ona svojim pratiocima na TikToku, koji su imali brojna pitanja, a na koje je Kamila strpljivo odgovorila.

Za kraj je, u jednom od svojih videa, poručila kako bi svako sa svojim telom trebalo da radi šta god poželi i da promeni ono što mu se ne dopada.

@camillacolbroReply to @jessicadubizhansk Thoughts/opinions on the healed incisions? I answered a ton of Q&A’s on IG but lmk if you have more! ##foreheadreduction♬ Quirky - Oleg Kirilkov

- Ako želite plastičnu operaciju jer vam se nešto na vašem telu ili na licu ne sviđa, ukoliko ste u mogućnosti, uradite je - poručila je ona i dodala da je svoje visoko čelo godinama skrivala frizurama i šeširima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA