Tviteraši poludeli za zgodnom cicom na motoru: Kad je otkrila identitet, mnogi su ostali bez teksta

Zanimljivo je da su njegove objave postale još popularnije nakon otkrića

  • 5
japanac, japanka vozač motora Foto: Twitter/@azusagakuyuki

Mlada i lepa Japanka, prevarila je hiljade ljudi na društvenim mrežama, nakon što je otkriveno da se iza atraktivne žene zapravo krije pedesetogodišnji muškarac sa talentom za korišćenje aplikacija za ulepšavanje.

Motociklistkinja iz Japana koja se na društvenoj mreži Tviter oglašava pod imenom @azusagakuyuki dostigla je brojku od skoro 18.000 pratilaca, a na ovom profilu postavljala je svoje i fotografije svog dvotočkaša.

Ipak, oni sa oštrijim okom, posumnjali su da se nešto ne slaže kada su shvatili da odraz u ogledalu na jednoj od fotografija prikazuje potpuno drugo lice.

Tako su autori jednog zabavnog televizijskog formata stupili u kontakt sa osobom koja stoji iza popularnog profila na Tviteru i otkrili da je iza lica mlade devojke zapravo stariji muškarac.

U jednom trenutku je snimljeno kako osoba na motoru, za koju svi misle da je devojka, prilazi i skida kacigu i otkriva svoje pravo lice, a gledaoci su ostali u šoku.

Bajker prerušen u lepoticu stekao je veliku popularnost na Tviteru, ali je u jednom trenutku nekolicina ipak primetila da nešto nije u redu, između ostalog i nešto muževnija ruka na fotografijama nego što bi se to očekivalo od prosečne Japanke.

Čovek po imenu Zongu, koji stoji iza profila, otkiro je da je koristio aplikaciju za obradu fotografija, poznati "FaceApp", jer je verovao da niko na društvenim mrežama ne želi da vidi "matorca na motoru".

Njegova veština uređivanja fotografija donela mu je na hiljade lajkova i deljenja njegovih fotografija na Tviteru, a u emisiji u kojoj je gostovao otkrio je da je  uživao u popularnosti i statusu zvezde.

Zanimljivo je da su njegove objave postale još popularnije posle otkrića, a mnogi komentarišu kako su impresionirani njegovim umećem da se "pretvori" u slatku devojku.

- Njegova kosa je toliko lepa da vredi kliknuti - rekao je jedan od Zonguovih pratilaca, a odobravanje je usledilo i od ženskog dela publike.

- On izgleda bolje od mene - napisala je jedna devojka, a druga dodala da je ovo već "nova dimenzija lepote".

Ipak, ne odobravaju svi ovaj potez. Zonguova prevara postala je i meta brojnih kritika, pa su tako neki korisnici prokomentarisali da više nikada neće verovati ničemu što vide na internetu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA