≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Natalijin biceps izaziva strahopoštovanje: "Nekad sam bila mršava, sad sam snažna amazonka"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Natalija Kuznjecova ima biceps od 49 centimetara. Iako mnogi smatraju da ne izgleda ženstveno, ona samo radi na postizanju svojih ciljeva

  • 13
Nataliya Kuznetsova Foto: Instagram/Nataliya Kuznetsova

Natalija Kuznjecova (29) sebe opisuje kao najjaču i najpoznatiju žensku bodibilderku na svetu. Na Instagram profilu s ponosnom pokazuje biceps od 49 cm, iako mnogi u komentarima smatraju da ne izgleda ženstvano.

Trenutno drži tri svetska rekorda u "benč" dizanju tegova, tri druga rekorda u običnom dizanju i više od 12 evropskih rekorda u "powerliftingu".

Ova impresivna dostignuća pomogla su Nataliji da postane slavna. Influenserka iz Moskve može se da pohvali sa više od 672.000 pratilaca na Instagramu - gde često deli fotografije iz teretane.

Natalija je bila tinejdžerka kada je prvi put počela da se bavi fitnesom. Krenula je u teretanu kako bi se osećala bolje u svom telu, ali je ubrzo otkrila neverovatne atletske veštine.

- Imala sam samo 14 godina kada sam prvi put učestvovala na svom prvom takmičenju u bodibildingu - priznala je 29-godišnjakinja.

U početku je, priseća se, imala samo 40 kilograma i bila je veoma mršava. Međutim, posle samo pola godine treninga desila se potpuna transformacija.


 - Bila sam samo dete. Nakon osvajanja te nagrade, mislila sam da moram da budem dobra u ovome, pa sam nastavila da vežbam - rekla je Natalija i dodala:

- Sada imam od 92 do 95 kilograma. Maksimalni obim mojih ruku je 49 centimetara, nogu 76,5 centimetara, a grudi 128 centimetara.

Natalija sebe opisuje kao snažnu amazonku. Zadovoljna je svojim telom, a sa suprugom (43) redovno ide u teretanu.

Mnogi korisnici društvenih mreža kažu da im se ne sviđa kako Natalija izgleda.

- Ja se isključivo bavim svojim ciljevima. Ne zanima me šta drugi misle o meni - zaključila je bodibilderka.

Video: Težila je ka tome da bude mršavica, a onda je uplovila u bodibilding svet: Svi misle da sam muško

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA