≫ 

Potrošila je 4,4 miliona na 38 operacija grudi, opet ide pod nož: "Želim da budu najveće na svetu"

Šejlin idol je Doli Parton, zbog koje je od 20. godine krenula na plastične operacije i postala zavisna od njih

  • 10

Šejli Herši (41) iz Bruklina četiri puta je visio život o koncu zbog operacije poprsja. Kod plastičnih hirurga išla je čak 38 puta kako bi dobila grudi kakve želi, a sada se priprema za odlazak na još jednu hiruršku intervenciju.

Mama 12-godišnje devojčice opet će se podvrgnuti intervenciji uvećanja grudi.

- Moj idol je Doli Parton - kaže Šejla.

- Radije bih umrla srećna sa ogromnim grudima, nego što bih živela tužna i nesrećna zbog grudi koje ne odgovaraju mojim kriterijumima lepote i privlačnosti.

Kao devojka, u ranim dvadesetim, Šejla je bila nezadovoljna svojim izgledom. Zbog toga je odlučila da u ordinacijama plastičnih hirurga popravi sve ono čime je majka priroda nije nagradila.

Na prvu operaciju otišla je kad je imala 20 godina - radila je liposukciju, a godinu dana kasnije usledila je prva intervencija na grudima.

Lekari su mi rekli: "Biraj - ili silikoni ili trudnoća"

Njena želja da izgleda što atraktivnije i privlačnije ima svoju cenu - dva puta je zamalo umrla zbog teških infekcija koje je dobila posle hirurških intervencija, a dva puta je pokušala da digne ruku na sebe jer je bila u depresiji.

Pre 16 godina uklanjala je rebra i radila liposukciju, a kada je 4 godine kasnije saznala da je trudna i da mora da odstrani implante iz grudi upala je u depresiju. Kćerku je, kaže, želela više od svega na svetu, ali je njena psiha odreagovala na neočekivani način.

- Grudi su mi bile ogromne, pa je postojao rizik da se beba rodi sa deformitetom. Nisam to želela i zato sam otišla na vađenje silikona čim sam saznala kakav rizik preti mom detetu. Takođe, ni lekari nisu želeli da rizikuju; rekli su mi da ili zadržim ogromne grudi i abortiram ili da se otarasim grudi ako želim da rodim zdravu bebu - prepričava Šejla.

Ona sada ima novi cilj - da postane vlasnica najvećih grudi na svetu. Zbog toga će u julu otputovati u Kolumbiju, gde će joj biti ugrađeni ekspander-implantati. Ovu intervenciju Šejla će platiti čak 150.000 dolara. Za prethodne intervencije izdvojila je oko 4,4 miliona dinara u dolarskoj protivvrednosti.

- Neko je zavisnik od vežbanja u teretani, a ja želim da imam najveće grudi na planeti i činim sve da bih ispunila sebi tu želju. Moj idol je Doli Parton, želim da što više ličim na nju. Mada, odavno imam mnogo veće grudi nego ona - komentariše Šejla.

Ona dodaje da je zabrinuta zbog nove operacije poprsja:

- Ponovo otvaram Pandorinu kutiju, ali pre ću umreti srećna sa ogromnim grudima nego što ću živeti nesrećna i tužna jer moje telo ne izgleda onako kako želim. Moje telo, moja odluka! Ne moram nikome da polažem račune, mogu da radim šta god želim i ostvariću svoje snove, bez obzira na to šta će drugi misliti o meni.

Neki ljudi žele velike kuće, skupe automobile i nakit, a ja samo želim da imam savršeno telo o kakvom sam oduvek maštala. Imaću najveće grudi na svetu i to će biti najveće dostignuće u mom životu!

Video: Ove holivudske zvezde su izvadile silikone, među njima je i Kajli Džener

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA