Dve frizure za leto koje pristaju gotovo svakom obliku lica: Evo kako da ih napravite korak po korak

Bilo da ste na plaži ili u opuštenoj šetnji gradom, ove frizure su idealno rešenje

  • 0
Kosa, frizura Foto: Freepik.com

Kada govorimo o frizurama za vreme leta, najbitnija je kombinacija praktičnosti i lepote. Sigurni smo da sve dame koje imaju dugu kosu znaju koliko je naporno njeno održavanje tokom letnjeg perioda, kada su temperature vrtoglavo visoke.

Mnogo je načina za stilizovanje duge kose, ali sve te divne frizure uvek izgledaju komplikovano za pravljenje. Međutim, ove popularne frizure se jednostavno prave i sigurno ćete poželeti da ih nosite jer su idealne za vrele letnje dane.

U galeriji pogledajte kako da napravite 2 savršene letnje frizure, korak po korak.

Najjednostavnija i najbolja frizura koju možete da napravite na plaži je da zavežete kosu u rep ili punđu, a ova frizura nudi kombinaciju ta dva.

Punđe su uvek dobar izbor kada želite da izgledate elegantno, a ako je u pitanju neka zanimljiva varijanta klasične punđe, garantovano ćete biti primećene.

Dodatni plus je svakako činjenica da vam za njeno pravljenje nije potrebna posebna veština. Izdvojite 5 minuta i imaćete savršenu frizuru na kojoj će vam svi zavideti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA