≫ 

Nokti inspirisani letnjim voćnim motivima: 6 zabavnih i originalnih ideja za manikir ove sezone

Začinite ovo leto šarenim, pastelnim noktićima sa motivima voća

  • 0
Manikir, nokti Foto: Shutterstock

Lakiranje noktiju i osmišljavanje motiva je poslednjih godina postala prava umetnost. Nokti su postali zamena za platno i ispunjeni su prelepim slikama. Slike su uglavnom inspirisane motivima vezanim za određeno godišnje doba ili praznike.

Tokom leta lepo sunčano vreme, voće, cveće, more, plaža i sve ono što nas okružuje sve više se prenosi i oslikava na noktima. Svetle letnje boje kao i trendi printove i dezene možete sami naneti na svoje nokte.

Za one komplikovanije motive potražite pomoć manikira. Dobra strana ovih motiva jeste što ih mogu nositi sve žene bez obzira na dužinu noktiju.

Pred vama su ideje za letnji manikir koji možete isprobati ove sezone, odaberite svoju voćkicu i ponesite je na noktima.

Ananas

Leti vladaju svetle boje i jarki tonovi ružičaste, žute, narandžaste, plave ili zelene nijanse lakova za nokte koji savršeno idu uz preplanuli ten i vedre modne kombinacije.

Lubenica

Crvena i zelena boja dolaze do izražaja, pa ćete uneti malo svežine i vedrine u svaku modnu kombinaciju. Ovakav manikir je moguće odraditi i na kratkim i na dugim noktima, a potrebno vam je samo strpljenje.

Jagode

Ukoliko idete na ljubavni sastanak, notke možete ukrasiti malim jagodama, a nokatnu ploču nalakirajte u nežnoj nud boji.

Breskve

U ovoj sezoni možete stvoriti nežan, prefinjen i  lep dizajn noktiju koristeći mondernu nijansu gel laka u boji breskve. Za potpuni izgled, na svaki nokat nacrtajte jednu breskvicu.

Maline

Za ovaj izgled sigurno će vam biti potrebna pomoć kozmetičara, ali vredeće svaki dinar!

Višnje

Crvene i sočne bobice savršeno izgledaju na noktima. Umesto da ih nacrtate lakom, možete zalepiti male cirkone u crvenoj boji, a nokatnu ploču nalakirajte bež lakom, kako bi višnje došle do izražaja.

Video: Paradajz, špagete i pasulj: Pomoću ovih sastojaka nećete napraviti pastu ali možete originalne nokte

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA