Duhoviti prikaz transformacije: Neverovatne promene koje žene naprave posle ulaska u ozbiljnu vezu

One ukazuju na to da je normalno da se telo žene menja, i da uzroci za to mogu biti različiti, ne nužno loši

  • 0
Mame pre i posle Foto: TikTok/ @jill200016, @adrianamoreno18

Najnoviji trend na društvenoj mreži TikTok zavladao je među ženama, koje su drastično promenile izgled otkad su u ljubavnim vezama. Mnoge od njih dobile su koji kilogram viška, ali iza svega stoji poruka, koja ima mnogo veći cilj.

One ukazuju na to da je normalno da se telo žene menja i da uzroci za to mogu biti različiti, ne nužno loši. Duga veza, majčinstvo, dojenje, premalo vremena da se posvete sebi.

Sam trend ima prilično pozitivnu notu, a žene sa različitih krajeva planete prikazuju sebe "pre i posle" veze, kroz duhovit način. Fotografije "pre" su uglavnom gde su potpuno sređene, dok su fotografije "posle" uglavnom one iz svakodnevnih izdanja.

TikTokerka, koja se na ovoj društvenoj mreži potpisuje kao @jill200016 dostigla je cifru od 32 miliona pregleda pošto je postavila klip u kome je prikazala svoj izgled kada je bila tinejdžerka, i sada kada je mama.

- Ali podarila sam mu dvoje predivne dece u čitavom ovom procesu, i on me i dalje voli ovakvu kakva jesam - rekla je ona, objašnjavajući svoj odnos sa partnerom.

@jill200016But I gave him two awesome kids in the process 😉 and he loves me granny gown and all🥰 ##fypシ ##plussizemoms ##fyp ##momsoftiktok ##foryoupage♬ original sound - Loghan

Kako je rekla i ona i njen partner su u poslednjih nekoliko godina dobili po skoro 45 kilograma viška.

U vezi su od njene 14. godine, a budući da je Džil zatrudnela dve godine kasnije, oboje su dobili na težini. Sada su, međutim, rešili da se pozavabe svojim izgledom kako bi bili dobar primer svojoj deci.

Adriana Moreno je druga žena koja se priključila ovom trendu. Ona je prikazala fotografije kako je izgledala ranije i kako izgleda sada, budući da je u drugom stanju.

- Trudnoća i zdrava veza nekada dovode do viška kilograma, ne šalim se - napisala je Adriana, čiji je video sa fotografijama pregledan više od 5.4 miliona puta.

@adrianamoreno18That pregnancy and healthy relationship weight gain is NO joke 😭😂 ##weightgain ##pregnancytiktok ##idcwhotheirssendsiamnotpayingtaxes♬ original sound - Loghan

- Vratiću se na stari izgled, čim se budem porodila - dodala je.

Lea, još jedna od onih koje su učesnice ovog trenda napisala je da je ranije nosila broj odeće S dok je on sada nekada L, a nekada XL.

Fotografije prikazuju promenu njenog tela usled hormonskih promena, izazvanih trudnoćom i porođajem.

- Biću ponovo fit kada za to dođe vreme, loši komentari to sigurno neće ubrzati - naposala je Lea, osvrćući se na kritike koje je dobila kada je postavila fotografije.

@leahcsmith2000🥲 size 6 to a 12/14 all due to the ✨depo injection✨ ##foryou ##boyfrienddd ##weightgain ##sadlife♬ original sound - Loghan

Tiktokerka Suzi Tod hrabro je pozirala u sportskom brushalteru i šortsu, prikazujući koliko se njeno telo promenilo i protekle tri godine.

@susiejtodd3 years later 👹♬ original sound - Loghan

Iako su videi i smešni i zabavni, a pre svega imaju dobru poruku, postoje i oni kojima se ovaj trend ne dopada. Neke od ovih žena su čak i zaključale komentare na postovima.

Andrea Nina, jedna od učesnica izazova, susrela se sa velikim brojem komentara, pa je odlučila da reaguje.

- Ne, za svoj izgled ne krivim svog dečka. Bukvalno sam napisala "pre" i "posle". Logično je da je ovo go mene, zašto bih kritikovala javno svog partnera - pitala je ona oštro.

@aundreanina##greenscreen 😭😭♬ original sound - Loghan

Mnoge žene naglasile su da su veoma srećne i voljene, pokazujući da je sve u perspektivi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA