Niste zadovoljni izgledom, jer vam kosa nije ni kratka, ni duga: U ovoj savršenoj frizuri je rešenje

Ova jednostavna i uvek atraktivna frizura odlično je rešenje za leto, ali i za dame koje žele promenu, a nemaju hrabrosti da dugu kosu ošišaju skroz na kratko

  • 0
Frizura Foto: Instagram/headrushdesigns

Žene uglavnom imaju potrebu za promenom frizure, pa odluče da puste ili ošišaju kosu, a onda se neretko desi da im kosa nije ni dovoljno dugačka da je vežu u rep ili naprave punđicu, a ni dovoljno kratka da izgleda uredno, pa to postane pomalo frustrirajuće za neke.

Neke dame bi rado da izgledaju potpuno drugačije pa bi od duge kose da pređu na kratku, ali nemaju hrabrosti za tako drastičnu promenu odjednom.

Magučni ključ dobrog izgleda je u čuvenoj bob frizuri koja je savršena i dobro pristaje skoro svakom obliku lica. 

Idealan je kao prelazno rešenje između dugačke i kratke kose, a najbolji izbor je slojeviti bob. Nije "pregrub", ni prekratak, a umesto oštrih linija tipičnih za klasičan bob, ova frizura ima razbarušene i mekane vrhove.

Ova frizura je, između ostalog, i godinama među top 10 najmodernijih.

- Bob je večiti klasik među frizurma koji dobro stoji gotovo svakoj dami i to u svim životnim dobima, a razlog zbog koga posebno volim slojeviti bob je što se dužina može prilagoditi svakom obliku lica - kaže za Telegraf frizerka Ivana Marković.

Frizura Foto: Instagram/beautyaddresss

Ona objašnjava da se slojevitim bobom dobija na volumenu vlasi, pa je zbog toga ova frizura posebno zahvalna za one žene koje imaju tanju kosu.

- Slojeviti bob je savršen za sve koji hoće promenu, jer deluje sveže, ima lepu strukturu i jednostavno se održava, a upravo je to ono što ovu frizuru čini atraktivnim izborom - rekla je frizerka.

Što se tiče održavanja, ova frizura se lako održava.

- Trebalo bi da je oblikujete kod frizera na svaka dva do tri meseca, u zavisnosti od toga koliko vam brzo raste kosa. Bitno je da obratite pažnju i na zdravlje vlasi - ističe Ivana.

Frizura Foto: Instagram/x_o_a

Ona dodaje da je i stilizovanje ove frizure veoma jednostavno.

- Kad je u pitanju stilizovanje, dovoljno je kosu prirodno osušiti ili prosušiti fenom za kosu i četkom kako biste joj dali dodatnu teksturu. Ova frizura je naročito zahvalna za leto, jer ne traži mnogo vremena  - savetuje frizerka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA