≫ 

Bivši je vređao zbog debljine, a ona mu se osvetila na najbolji mogući način: "Izgledam nikad bolje"

Posle osuda i podrugljivih komentara koje je doživela kroz odrastanje, ova devojka kaže da je napokon srećna

  • 3

Izabel Morei (18) je studentkinja iz Engleske koja je još kao dete imala problem sa viškom kilograma. Međutim, sve se promenilo prošlog januara, kada je njen tadašnji dečko počeo da je vređa i ponižava zbog izgleda.

- To mi je slomilo srce, bila sam skrhana zbog njegovih reči - priseća se Izabel.

Do tog trenutka ova mlada devojka utehu je pronalazila u hrani. Onda je odlučila da okrene novi list u životu.

Za samo šest meseci, uspela je da obuče haljinu za 4 broja manju,  i to sve zahvaljujući  "5:2" dijeti.

Naime, tokom nedelje, kod 5:2 dijete je dozvoljeno uobičajeno uzimanje hrane tokom 5 dana, s tim što ne treba prelaziti čuveni limit od 2.000 kalorija za žene i 2.400 za muškarce, po danu – dok 2 dana treba drastično smanjiti količinu unosa kalorija na 500 za žene i 600 za muškarce.

- Imam sasvim novi život, puna sam samopouzdanja i napokon volim svoje telo - ispričala je ova mlada devojka.

Kako kaže, najzanimljivi trenutak je bio kada joj je bivši dečko poslao tekstualnu poruku, pošto je video njene nove fotografije.

- Smejala sam se kad mi je poslao poruku "Hej, nisam te video toliko dugo", a ja mu naravno nisam odgovorila - ispričala je Izabel.

@izmorreyin honour of me starting my weight loss journey 1 year ago😌 ##weightloss ##weightlossjourney ##fyp ##foryoupage ##fasting ##fastingforweightloss♬ Venom - Little Simz

Posle svih osuda i podrugljivih komentara koje je doživela kroz odrastanje, Izabel kaže da je napokon srećna i da uživa u životu.

- Uživala sam dok sam kupovala novu odeću i šminku. Učinila sam sve da se osećam zdravije, srećnije i da izgledam nikad bolje - zaključila je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šumadinac

    18. jul 2021 | 15:46

    Na žalost mnoge žene moraju da padnu na dno da bi svatile da treba da vode računa o sebi. Zar je morala da doživi sva poniženja i na kraju da je dečko ostavi da bi se pokrenula?

  • Рј38

    18. jul 2021 | 16:21

    Девојка је,још је цео свет пред њом....али и жене треба да се потруде и да квалитетно дочекају како 40-у тако и 60-у....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA