≫ 

Obukla bikini i pokazala telo 13 dana posle carskog reza: Komentari su potpuno neočekivani

Mlada mama želela je da pošalje poruku da svaka žena treba da voli svoje telo bez obzira da li na njemu ima ožiljaka ili ne

  • 4

Engleska voditeljka i infuenserka Čejsi King odlučila se na neočekivan potez, koji je iznenadio javnost. Samo 13 dana posle carskog reza, Čejsi je odlučila da na društvenoj mreži Instagram objavi fotografije u bikiniju. 

- Da me je neko pre porođaja pitao da li bih se skinula u bikini, sigurno bih odbila. Ali, sada, kada sam to uradila osećam se oslobođeno sa svojim anđelom u rukama - napisala je ona i dodala da će uvek ponosno nositi svoj ožiljak od carkog reza i da nema razloga da ga se stidi.

Kako je jednom prilikom istakla, nikada se nije stidela svog izgleda, jer svako telo ima strije i celulit, a još manje se stidi da pokaže kako zaista izgleda žensko telo nepune 2 nedelje posle porođaja.

Njeni fanovi oduševili su se fotografijom, pa su je uputili komentare podrške, a na veliko iznenađenje na njenim fotografija skoro da je nemoguće videti negativan komentar.

- Ne postoji ništa loše u pokazivanju ožiljaka, jer su oni mapa puta kuda smo nekada išli - napisala je jedna žena, a po svemu sudeći, podrška nije izostala ni od jačeg pola:

- Ovo je prelepo i prirodno žensko telo. Ti si inspiracija i podrška, svim ženama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    7. avgust 2021 | 11:23

    Svaka cast za slike! Na zalost pored silnih kompleksa i silikona ono sto je nekada bilo normalno sada je postalo nenormalno!!

  • Sara

    7. avgust 2021 | 12:09

    Kao da mi zene ne znamo kako izgledamo posle porodjaja ..pa ce ona da nam pokazuje..

  • Nikolina

    7. avgust 2021 | 12:57

    Bitno je naglasiti da je influen-serka!!! Da je žena koja ima pamet, obrazovanje i stvarno zanimanje, uživala bi u majčinstvu,ali ovako zbog nedostatka pažnje a bolesne želje da bude nekom bitna makar to bili imaginarni pratioci,ova i njoj slične otkrivaju toplu vodu! Dosadne ste više besposlene instagramuše!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA