≫ 

Sara je skinula šminku i pokazala svoje lice: "Zbog osude javnosti krijem veliku tajnu"

Prizor koji se krio ispod pudera šokirao je njene pratioce

  • 4
Sarah essexink Tik Tok Printskrin: TikTok/essexink

Šminka je pravo čudo jer ima moć da sakrije sve nedostatke i istakne najlepše delove lica, pa i tela. Pomoću nje moguće je da u potpunosti prikrijete sve što vam na vašem licu smeta ili čak izbegnete osudu javnosti.

Žena po imenu Sara, uspela je da sakrije "tajnu" na licu koju čuva od očiju javnosti.

Naime, ona je na društvenoj mreži TikTok objavila video u kom pokazuje kako tuferom skida puder s lica, a prizor koji se krio ispod šokirao je njene pratioce.

- Pozdrav svima, ja sam Sara i ako me poznajete privatno znate da krijem veliku tajnu. Da li želite da vam je pokažem - pitala je ona pre nego što je počela da skida šminku s lica.

Naime, Sara zbog posla tetovaže koje zazuzimaju više od pola lica, prekriva puderom i na taj način izbegava da je ljudi gledaju čudno.

Korisnici ove društvene mreže bili su šokirani kada je skinula šminku, a mnogi su joj rekli da bi trebalo da bude to što jeste i da je mnogo lepša bez pudera.

- Ti si lepa žena, ali moje mišljenje je da bez šminke izgledaš mnogo lepše - napisao je jedan čovek, a drugi je dodao da su njene veštine šminkanja na zavidnom nivou.

Video: Uspavana lepotice bez trunke šminke na sebi: Kako Bela Hadid zapravo izgleda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA