"Upozori momka kakva si bez šminke, da mu ujutro ne stane srce!": Influenserka ista kao Mister Bin

Na društvenoj mreži TikTok prati je više od tri miliona ljudi

  • 6
Fabiola Baglieri šminka transformacija Mister Bin Printskrin: Tiktok/fabiola.baglieri

Svedoci smo vremena u kom ljudi uz pomoć šminke mogu dramatično da promene fizički izgled. Koliko je šminka moćno sredstvo pokazuje i infulenserka Fabiola Baglieri (18) koja svoje pratioce na društvenoj mreži TikTok svakodnevno oduševljava transformacijama.

Iako većina devojaka koristi šminku kako bi prekrile nedostake, pojedini im zameraju da posle korišćenja kozmetike više ne liče na sebe. Isti je slučaj i sa ovom osamnaestogodišnjakinjom.

I sama Fabiola je svesna promene koju napravi, a kako kaže sebe bez šminke podseća na glumca Rovana Atkinsona koji tumači lik svima poznatog Mister Bina. Međutim, kada se ova devojka našminka neodoljivo liči na manekenu Kendal Džener.

- Mislim da sam snimak pogledala pet puta, ali i dalje ne mogu da verujem koliko si u stanju da promeniš lični opis. Lepo je, ali previše za moj ukus - napisala je jedna devojka.

U video zapisima na kojima Fabiola nema šminku, na njenom licu dominiraju guste raščupane obrve i krupne oči, ali kada se našminka ona postaje sasvim druga devojka.

"Od Mister Bina do crvenog tepila", napisala je ona ispod videa svoje transformacije, a pored pozitivnih komentara našli su se, naravno, i oni koji su je osudili.

- Primetno je da lepo šminkaš. Bravo za to. Ali, nije u redu da te momak upozna našminkanu, a onda te ujutru zatekne bez šminke. Mislim da bi mu srce stalo - napisao je jedan čovek, a Fabiola je odlučila da mu odgovori:

- Hvala na komplimentu. I da, ja već imam dečka koji me voli baš ovakvu kakva jesam.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA