≫ 

Žena na meti osuda jer izgleda 20 godina starije nego što jeste: "Valjda znam kada sam rođena"

Komentari su se nizali, a bilo je i onih koji su joj pisali da starije izgleda jer se previše izlagala suncu

  • 0
Kler Dadli,  Clare Dudley Printskrin: TikTok/claredudley_official

Usled napretka mode, evolucije kozmetičke industrije, pa i estetske hirurgije, ali i upotrebe raznih filtera na internetu, danas je teško proceniti koliko neko zaista ima godina. Većina ljudi, istini za volju, danas i zbog stila života izgleda mlađe nego što to zapravo jeste. Oni koji deluju starije su u manjini, a posebno oni koji to ne pokušavaju da prikriju.

Kler Dadli (36), TikTokerka koju prati više od 40.000 ljudi jedna je od njih, ali je zbog toga što deluje starije nego što zapravo jeste, ona svakodnevno na meti loših komentara.

- Volim tvoje videe, ali i dalje sam u šoku da si ti u tridesetim godinama - jedan od komentara koje je Kler dobila, a kaže da joj često pišu da izgleda deset godina starije.

Međutim, ona je rešila da dušebrižnicima odgovori, pa je snimila video.

- Znam koje godine sam rođena. Rođena sam 1984, zar ne, mama? Ona je u pedesetim, ja sam u tridesetima. Hvala vam što volite moje snimke, to mi mnogo znači - rekla je Kler u videu, dajući do znanja da je priča o njenim godinama suvišna.

@claredudley_officialReply to @kayaconde ##fyp ##BurberryTB ##NeverJustAGame ##JDPassItOn ##videoviral ##banter♬ original sound - Clare Dudley_official

Ali, komentari su se nizali, a bilo je i onih koji su joj pisali da starije izgleda jer se previše izlagala suncu.

- O bože, 1984, nemoguće. Ja imam 40 godina i izgledam kao da sam tvoja ćerka. Bila sam ubeđena da imaš 55-60 godina - bio je jedan od njih.

- Izgledaš starije od mene, a ja uskoro punim 48 godina - napisala je Kler druga osoba.

Ona je nekoliko puta u videima pokušavala da se izbori sa ljudima koji ostavljaju negativne komentare, a jednom prilikom im je poručila i da treba da pokažu svoje fotografije bez šminke i filtera, pa tek onda da komentarišu druge, odnosno nju.

Video: Zgodna baka: Lesli ima 62 godine i izvajano telo upola mlađe osobe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA