"Mi smo najbolje prijateljice": Poznatoj voditeljki kažu da izgleda kao starija sestra svojoj kćerki

- Često jedna drugoj pozajmljujemo odeću - iskrena je voditeljka

  • 0
Dženi Pauel Jenny Powell Foto: Instagram/jennypowelltv

Pedesete su nove četrdesete, tridesete ili pak dvadesete? Dženi Pauel (53) je engleska voditeljka koja izgleda daleko mlađe od većine svojih vršnjaka i koja često dobija komplimente da izgleda bar dve decenije mlađe.

Bujna kosa, "isklesani" trbušnjaci, zanosne usne i zavodljiv pogled - sve to krasi Dženi, a sama kaže da su za sve to zaslužni joga, zdrava ishrana i njen verenik Martin Loja (47).

Dženi, zvezda devedesetih, upoznala je sportskog terapeuta Martina pre 11 godina.

- On ima više energije, motiviše me da radim stvari koje inače ne bih radila. Uveo me je u svet  zdrave ishrane i ishrane bez rafinisanih šećera - kaže ona.

Osim mlađeg partnera, Dženi kaže da je za njen izgled zaslužna i joga. Ona je, inače, majka Koni Baks (20) i Poliane (12).

Očigledno je da se sav trud koji ulaže u dobar izgled Dženi isplati, budući da ljudi često misle da je ona starija sestra svojoj kćerki Koni.

- Mi smo najbolje prijateljice i često jedna drugoj pozajmljujemo odeću - iskrena je voditeljka.

Kada je reč o tome kako održava vezu uspešnom, Dženi naglašava da je bitno da se zabavljate.

- Mora da vam bude zabavno kada ste zajedno. U ovim godinama ne vredi spuštati kriterijume i preterammo razmišljati da li ste prestari za ovo ili ono. Jednostavno ideš i uradiš šta hoćeš - izričita je ona, prenosi The Sun.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA