≫ 

Izgledao je kao Ken, a sad je ukočena Barbika koja trepće: Zbog 75 operacija ne može da pomera lice

I pored truda da joj lice izgleda normalno, uočljivo je da ne može da pomeri ništa sem očiju i usana

  • 5

Brojni obožavatelji slavnih ličnosti često žele da liče na svoje idole, a to uglavnom rešavaju šminkom i odećom. Ali, neki od njih su spremni da odu korak dalje, pa plastičnim operacijama postižu željeni izgled.

Jedan od njih i je Rodrigo Alveš (38) koji je učinio sve da bi ličio na lutku Kena. Na veliko iznenađenje mnogih, posle više od 75 operacija na telu Rodrigo je postao - Barbika, odnosno Džesika. 

- Božija je volja da budem žena. Osećam da je želeo da me iskoristi kao oruđe kako bi naučio druge o trans osobama - ispričao je Rodrigo i dodao da je još kao dete znao da je zarobljen u telu muškarca.

- Kada sam bio mali, volelo sam lutke i haljine i osećao sam se kao devojčica, ali nisam imao predstavu o tome šta znači biti transrodna osoba. Sada je to tema koju mnogo bolje razumem. Potrošio sam na hiljade dolara da bih imao veštačke trbušnjake, bicepse..., ali sam se u koži muškarca osećao promašeno. Nije mi bilo suđeno da budem muško - smatra Rodrigo koji je u međuvremenu postao Džesika.

Ali, ova transformacija nije mogla da prođe jednostavno, kao što se nekima možda na prvi pogled čini. Posle prelaska na hormonsku terapiju Džesika je dobila višak kilograma, a pojavili su se i brojni zdravstveni problemi. Ipak, to je ne sprečava da nastavi sa svojom tranzicijom, pa se nedavno upustila u još jedan rizičan postupak, a to je presađivanje materice.

- Moji sledeći zahvati će biti korekcija nosa i feminizacija glasa. Ali, za sada planiram da uživam u poslednjim lepim danima i brinem za sebe i svoje zdravlje - kaže ona.

Međutim, i pored njenih tvrdnji da se oseća dobro, fanovi ipak strahuju za njeno zdravlje. Naime, ona je na društvenoj mreži Instagram objavila video-snimak na kom pozira i pokušava da namigne. I pored njenog truda da joj lice izgleda normalno, vidno je da Džesika ne može da pomeri ništa sem očiju i usana.

- Drago mi je što si napokon srećna, ali mislim da si preterala sa filerima i botoksima. Čini se kao da ne može da pomeriš lice - napisala je jedna žena, a Džesika je odlučila da odgovori:

- Istina je da ne mogu da pomeram veći deo lica. Otežano dišem kroz nos i ne mogu da trepćem kao nekada. Ali, to je bila cena mog izgleda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ovo

    21. septembar 2021 | 11:31

    Bolesno čudo ima fanove?! Fanove?! Kraj sveta!

  • Koliko

    21. septembar 2021 | 11:42

    je meni u secanju, moja Barbie lutka je bila lepa, nije izgledala kao alien...

  • Dixi

    21. septembar 2021 | 18:28

    Ana Korac ce uskoro da lici na ovo cudo samo da trepce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA