≫ 

"Bankomat si svom vereniku": Ona obožava da se slika u vešu, a žene su nemilosrdne prema njoj

Ona je svesna da je ljubav prema njenom telu u suprotnosti sa društvenim normama

  • 17
Caitlan Redding Foto: Instagram/caitlanredding

Kejtlin Riding (22) iz Amerike, influenserka i plus sajz manekenka, skrenula je pažnju na sebe zbog izgleda i uske odeće, za koju mnogi veruju da ne bi trebalo da nosi.

Ova mlada devojka svakodnevno se susreće sa negativnim komentarima na račun svog fizičkog izgleda, a kako kaže, muškarci je retko vređaju, ali žene nemaju milosti.

- Okrutne komentare mi najčešće pišu žene i to nikada neću razumeti. Nazivaju me pogrdnim imenima i pišu mi da zbog moje nemarnosti treba da dobijem srčani udar - ispričala je Kejtlin.

Ljudi je optužuju da je loša za omladinu koliko i osobe koje objavljuju fotografije na kojima izgledaju savršeno, kao i da je njen verenik Sem Vulf (23) sigurno vara i da mu ona služi kao "bankomat".

- Promovisanje gojaznosti nije u redu. Potpuno je druga stvar kada osoba ima 15 kilograma viška, ali nije zdravo kada imaš više od toga - glasio je jedan od komentara.

Po svemu sudeći, Kejtlin se ne obazire na ove komentare, pa redovno na društvenoj mreži Instagram objavljuje fotografije na kojima pozira u uskoj odeći, mini suknjama i helankama.

- Ponosna sam na svoje telo i osećam se dobro u njemu. Volim da nosim odeću za mlade devojke i to niko ne može da mi zabrani. Znam da je čudno to što volim svoj višak kilograma i razumem ljude koji to ne mogu da shvate  - ističe ova devojka i dodaje da ne promoviše gojaznost nego da ponosno pokazuje figuru.

Fotografija koja je izazvala lavinu komentara bila je ona na kojoj Kejtlin pozira u grudnjaku i donjem vešu.

- Toliko mi je neprijatno da gledam ovu fotografiju, pokrij se, devojko - napisala je jedna žena, a druga je dodala:

- Pomiri se sa činjenicom da nisi zgodna i da nikada nećeš biti. Ovakve fotografije nisu za tebe...debela.

Iako je Kejtlin zadovoljna svojim izgledom, nedavno je krenula na novo putovanje - ka zdravijem načinu života, uključujući fizičke vežbe i ishranu.

- Ne želim da budem mršava, to onda neću biti ja. Ali, želim da izgubim nekoliko kilograma, kako bih mogla da obučem još izazovniju odeću - zaključila je ova devojka.

Video: Plus-sajz manekenka odlučila da smrša i krenula u teretanu: Snimak koji je pogledan 15 miliona puta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hm

    9. oktobar 2021 | 15:59

    Nemilosrdne su samo one koje su ljubomorne da i neko sa viskom kilograma bude srecan i imaju nekog ko ih voli. Takve bednice i pljuju. Bas je boli g***ica za takve spodobe. Neka uziva u zivotu, kao i svaka druga zena sa viskom kilograma. Ako njima ne smeta, sto bi smetalo bilo kome?

  • Vesna G

    9. oktobar 2021 | 13:12

    Cuj nije dobro promovisanje gojaznosti,ali zato izgleda odlicno promovisati gejeve, silikonuse bez mozga , starlete ,prostitutne ...e pa zreli smo za smak sveta zaista

  • Goga

    9. oktobar 2021 | 13:14

    Niko nije primetio njen iskren i srećan osmeh za razliku od mršavih napućenih plastičnih starleta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA