≫ 

Svetlana htela da udovolji dečku, pa uništila lice tretmanom: "Hteo je da me zameni mlađom"

U pitanju je ruski proizvod koji je nedavno odobren u Engleskoj i još par zemalja na Zapadu

  • 6
Svetlana iz Rusije tretmani lica Foto: Not supplied / East2West News / Profimedia

Svetlana (37) iz Rusije je arhitekta i nedavno je odlučila da na licu isporba novi kozmetički tretman koji bi trebalo da je učini lepšom i mlađom.

Umesto željenih rezultata, Svetlana kaže da izgleda najmanje 10 godina starije i da nije moguće da ikada oporavi uništeno lice.

Naime, Svetlana je u dogovoru sa kozmetičarkom odlučila da ukloni stare implante koje je, kako kaže, stavila da bi joj lice izgledalo zategnuto.

Međutim, kozmetičarka joj je ipak predložila da isproba novi i popularni tretman u toku kog se u lice ubrizgavaju navodno injekcije leka, čija je prvobitna namena protiv upala genitalnih organa, prenosi Daily mail.

Svetlana je pristala, misleći da će izgledati nikad bolje, međutim, kada je došla kući videla je prve znakove upozorenja.

Svetlana iz Rusije tretmani lica Foto: Not supplied / East2West News / Profimedia

- Lice mi se smanjilo, skupilo, kao da sam mumificirana. Koža mi visi kao krpa, sve je odvojeno od lobanje. Takozvani ligamenti lica su nestali, nema nikakvog vezivnog tkiva između lobanje i mog lica - rekla je Svetlana sa suzama u očima, dodajući da joj je zbog ovoga uništen život i karijera:

- Praktično se raspadam. Svakog dana gledam nove znakove propadanja u ogledalu. Lice mi se topi i ne mogu to da sprečim, a ni lekari ne znaju šta da urade.

Kako kaže, na tretman se odlučila zbog sada već bivšeg dečka, koji joj je svakodnevno govorio kako je ostarila i da će naći mlađu.

- Čim su se pokazali strašni rezultati zahvata, ostavio me je. Taj "lek" mi je uništio sav kolagen - kaže ova žena.

Svetlana je posle par meseci saznala da lek koji joj je ubrizgan u lice, praktično izjeda tkivo.

To nije jedina stvar koju ova žena nije znala. Naime, saznala je da su efekti leka nepovratni i da štetu ne može da popravi.

Svetlana je odlučila da pokrene tužbu protiv kozmetičarke i naplati joj sve kroz šta je prošla.

- Nažalost, male su šanse da ću odneti pobedu, iako sam sudiji pokazala njenu poruku u kojoj piše: "Probaj da dokažeš šta sam ti ubrizgala". Sve ovo govorim da upozorim žene.

Ne verujte slepo kozmetičarima. Gledajte manje društvene mreže i ne slušajte ljude koji vam govore da se vidi da starite. Bolje starite dostojanstveno, učite na mom primeru - zaključila je Svetlana.

Video: Masaža koja vraća sjaj i mladalački izgled kože: Sa svojih 10 prstiju izbrišite godine sa lica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel

    16. oktobar 2021 | 15:46

    Još jedan dokaz da obrazovanje i inteligencija ne idu uvijek zajedno. Ovoj ne treba povjeriti nikakav ozbiljniji posao.

  • Гаргамел

    16. oktobar 2021 | 16:26

    Што и она није нашла млађег ?

  • ZDJB

    16. oktobar 2021 | 21:22

    Ja zivim za sebe a ne za drugog. Kome se svidjam neka nude samnom,kome ne produzi dalje. Veruj mi uvek se nadjes bolji ko zna da ceni prave vrednosti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA