≫ 

Potrošila 13.000 evra da bi izgledala kao lutka, pa se pokajala: “Hoću svoj prirodni izgled”

Influenserka na Instagramu koja za sebe kaže da ima koeficijent inteligencije 137 i da je članica Mense, započela je transformaciju pre dve godine

  • 3
Candice Printskrin: Instagram/candice_kloss

Kendis Klos (21) iz Njujorka potrošila je 13.000 evra na filere da bi izgledala kao lutka, a toliko se promenla da je zaboravila kakva je bila pre intervencija.

Ova influenserka na društvenoj mreži Instagram, koja za sebe kaže da ima koeficijent inteligencije 137 i da je članica Mense, započela je transformaciju pre dve godine.

Kendis je potrošila silan novac pretvarajući se u lutku, a onda je zažalila zbog tog iskustva, navodeći da je umorna toga da izgleda "lažno".

Odlučila je da svom licu vrati prirodan izgled.

- U septembru 2021. uklonila sam filere koji su mi bili na usnama i obrazima - rekla je manekenka, koja ima preko 42.000 pratilaca na Instagramu.

Dodala je da je shvatila da fileri nisu pozitivno uticali na njenu lepotu, već da su učinili da izgleda starije.

- Mnoge mlade žene dodaju filere da bi izgledale mlađe, ali nekada to ode predaleko. Provela sam godine izgledajući lažno i sada želim da budem prirodna lepotica - rekla je ona i dodala da se od kada je izvadila filere oseća mnogo bolje.

Kendisina porodica i prijatelji bili su naviknuti na njen drugačiji izgled, ali kada je počela da se pretvara u lutku, roditelji modela su bili pomalo šokirani.

- Moja mama je veoma srećna što se vraćam svom prirodnom izgledu, ona ne voli filere, dok je moj tata je ravnodušan, jer je već navikao na moj novi izgled. Mislim da su bili oboje prilično iznenađeni na početku, jer nisam ličila na sebe - rekla je influenserka.

U ovom trendu u poslednjih nekoliko godina, Kendis je pratila druge poznate ličnosti i kao što je Kloe Kardašijan.

I ako se vraća svom prirodnom izgledu, Kendis i dalje voli da je potpuno našminkana svakog dana, za šta joj treba otprilike 45 minuta.

- Uvek sam eksperimentisala sa različitim izgledom, ali sam počela da prihvatam izgled lutke još 2019. godine - objasnila je ona.

Ona je dodala i da se godinama farba u plavo kako bi podsećala na lutku.

- Svakog meseca sam trošila više od 1.600 evra na izbeljivanje kose i dodavanje ekstenzija, a za to mi je bilo potrebno u proseku sedam sati - podelila je svoje iskustvo.

Ona je dodala da je odlučila da nosi i dalje garderobu u beloj ili roze boji kako bi izgledala ženstveno.

- Ne nosim stvari kao što su široke farmerke ili odeću, takvu odeću koja nije ženstvena mogu da nosim samo kod kuće - rekla je Kendis.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gogi

    8. decembar 2021 | 16:56

    Greška u kucanju,IQ joj je 13,7 jer da ima i gram mozga ne bi sebe pretvorila u plastikanerku,to rade samo ograničene, iskompleksirane i nesigurne devojke.

  • Mihailović

    8. decembar 2021 | 16:41

    Moja inteligencija malo manja, a sad kad vidim šta je uradila mislim da je dosta veća...

  • FANTOM

    8. decembar 2021 | 18:48

    Jeftinije je da se njeni roditelji potrude da naprave sebi drugu devojčicu a ovu njenu sestru ostave ovakvu kakva je sada kao dokaz kakav ne smeš da budeš.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA