≫ 

Transformacijom izazvala lavinu komentara: Optužili je da vara muškarce, ne veruju da je ista osoba

Jedan od primera koji idu u prilog činjenici da se moć šminke ne dovodi u pitanje

  • 2

Šminka definitivno može da prikrije većinu mana, da popravi raspoloženje, učini da imate više samopoudzanja i u danima kada se osećate potpuno bezvoljno.

Osim toga, dekorativna kozmetika je nekada služila samo za ulepšavanje, dok je danas prevazišla sva očekivanja, pa je veštim rukama moguće napraviti kompletne transformacije.

Postoji mnogo primera koji idu u prilog činjenici da se moć šminke ne dovodi u pitanje. Jedan od njih je i devojka koja je na svom TikTok profilu pokazala neverovatnu transformaciju, da su mnogi pomislili da nije reč o istoj osobi pre i posle šminkanja.

Vitni Kejt video je započela bez šminke, prikazujući svoj stvarni izgled, ističući sve ono što se smatra manom.

- Šta radite onim danima kada se ne osećate samouvereno - upitala je svoje pratioce, a zatim prikazala sebe kao potpuno drugu osobu.

Našminkana, stilizovane kose, Vitni zaista izgleda zanosno. Šarena senka, tamni ruž i perfektne lokne kod nekih su izazvali oduševljenje, dok su neki izrazili sumnju da je na videu pre i posle šminkanja ista osoba.

Video je ubrzo postao viralan i do sada je sakupio više od dva miliona lajkova. Neki od Vitninih pratilaca su pohvalili njeno umeće.

- Tvoje umeće je genijalno. Ipak, lepa si i sa šminkom i bez nje - napisala je jedna devojka.

Međutim, bilo je i onih drugih koji su rekli da njena objava jeste jedan od razloga zbog čega pojedini muškarci sumnjaju u žene.

- Rešenje je da na pravom sastanku odete na plivanje - napisao je jedan momak, dok je drugi dodao da bi devojkama trebalo pre dubljeg upoznavanja "lice obrisati vlažnom maramicom".

Video njene transformacije nalazi se na početku teksta.

Video: Muškarci tvrde da bi zbog nje trebalo zabraniti šminku: Kažu da se lažno predstavlja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ami

    11. decembar 2021 | 20:29

    SUPER.....muskarci su vizuelisti pa im je ovo dobra lekcija. Svi trce za starleta duplerkama a kad je vidi bez plamura i dodataka je kasno.

  • Janko

    12. decembar 2021 | 09:30

    Ženu pre ženidbe odvesti na bazen i problem je rešen 😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA