≫ 

Domaći piling za telo posle kog će koža biti kao svila: Potrebna su samo 3 sastojka

Praznici su pred nama, pa je i pravo vreme da nam koža bude baršunasta i meka kada za najluđu noć obučemo atraktivne haljine koje otkrivaju noge ili dekolte

  • 0
žena devojka, kupka, nega, higijena, lepota, piling, telo Foto: Shutterstock

Pored lica, i koža tela zahteva da je temeljno očistimo i redovno hidriramo. Doček Nove godine je vreme kada većina dama posegne za haljinama sa većim dekolteom, onim kraćim, ali i modelima sa golim leđima, što zahteva pažljivo negovane delove tela koje ćemo izložiti pogledima drugih.

Da bi vaša koža izgledala savršeno nije potrebno ni mnogo novca, a ni umeća. Odličan piling, kojim ćete skinuti mrtve ćelije i regenerisati kožu tela, možete da napravite i sami kod kuće. Potrebna su vam samo tri sastojka, koje ćete lako nabaviti.

Sastojci:

  • 1/2 šoljice smeđeg šećera
  • 1/4 šoljice kokosovog ulja
  • 2 kašike meda

U posudu u kojoj ćete praviti piling, sipajte smeđi šećer. Rastopite i dodajte kokosovo ulje, a zatim i med.  Dobro promešajte sastojke. Ukoliko je potrebno, dodajte još kokosovog ulja.

Piling utrljajte na telo dok ste pod tušem, pa ga pomoću sunđera, mrežice za tuširanje ili samo rukom rasporedite i trljajte nekoliko minuta. Isperite telo mlakom vodom i uobičajeno se istuširajte. Posle tuširanja nanesite hidrantno mleko koje inače koristite.

Video: Vrhunski proizvod od malina: Jedinstvena maska od crvenog zlata oduševila žene u Arilju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA