Influenserka otkrila istinu o savršenim fotkama na Instagramu: Ovo su neoborivi dokazi

Devojka koja ima više od 500.000 pratilaca na Instagramu otkriva da joj je cilj da probudi svest kod ljudi

  • 1
Bree Lenehan Foto: Instagram/breeelenehan

Živimo u svetu koji je pod velikim uticajem društvenih mreža i sadržaja koji se tamo plasira. Ukoliko odete na nečiji profil na društvenoj mreži, u većini slučajeva videćete samo savršenstvo, nasmejana lica bez bora i isklesana tela.

Međutim, da li to sve zapravo tako?

Da su fotografije koje vidimo na mrežama velika varka, dokazala je u više navrata influenserka Bri Lenehan, koja više od godinu i po dana svakog ponedeljka objavljuje fotografije pre i posle poziranja i korišćenja aplikcija za ulepšavanje.

Ovu devojku na Instagramu prati više od 500.000 ljudi, a pažnju je privukla projektom koji se zove "Stvarna ja ponedeljkom".

- Želim da shvatite da nije sve stvarno što vidite na internetu. Ne verujte u savršena tela koja vidite, jer ona zapravo ne izgledaju tako - napisala je Bri.

Ona je je u jednom intervjuu priznala da je veoma iznenađena odzivom ljudi i porukama podrške koje joj svakodnevno stižu.

- Moj cilj je da podstaknem ljude da prigrlile svoja tela i da ne teže lažnim stvarima, poput ulepšanih fotografija. Srce mi je puno kada mi se jave devojke koje kažu da su zbog mene zavolele svoj izgled - s osmehom kaže Bri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni

    22. decembar 2021 | 16:17

    Nema sta lutko,otvorila si nam oci ..da nam ovo nisi pokazala mi bi i dalje ziveli u mraku. Hvala ti puno, divna si.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA