≫ 

Manekenka pokazala kako izgleda bez šminke i specijalnih efekata: "Ovo je prava istina"

Ona je priznala da iza njenog savršenog izgleda stoji tim stručnjaka

  • 1
Kenz Lawren Printskrin: Instagram/klofficialportfolio

Kada prelistavate modne časopise verujemo da vam za oko uvek zapadne besprekorna koža manekenki i lice koja ne odaje ni jednu godinu više.

Međutim, mnogi se pitaju da li stvarno tako izgledaju i u stvarnosti? Na ovo pitanje je dala odgovor popularna manekenka i zaštitno lice brojinih poznatih brendova Kenz Loren.

Naime, ona je na društvenoj mreži TikTok objavila video-snimak u kom je pokazala kako njeno lice izgleda bez šminke i specijalnih efekata.

- U stvarnosti moja koža izgleda totalno drugačije od one koja je prikazana na fotografijama - rekla je Kenz.

Ona dodaje da ne treba uvek verovati u sve što se nalazi na internetu i priznaje da iza njenog savršenog izgleda stoji tim stručnjaka.

@kenzlawren This is your reality check❤️ #modeltiktok #modeltok #beautystandards #igvsreality #behindthescenes #skintiktok ♬ Inspirational Piano - AShamaluevMusic

- Tu je i posebna oprema, specijalne kamere, mnogo pomoćnika, počev od onih koji drže lepeze, pa sve do šminkera i frizera. Pre nego što u javnost pustimo jedan snimak, napravimo 1.000 njih i onda satima biramo najbolji. Nije sve kao što izgleda, a ovo je istina - rekla je ova manekenka.

Njen video je prikupio više od 193.000 lajkova i skoro 2.000 komentara ljudi koji su oduševljeni njenim priznanjem.

- Imam 30 godina i mislim da prvi put čujem od neke manekenke ovo što si ti ispričala. Bravo devojko - napisala je jedna žena, a druga je dodala:

- Verujem u to da ćeš bar jednoj devojčici koja misli da savršenstvo postoji dokazati suprotno. 

Video: Ovo je Dragana Kosjerina - bez trunke šminke: Pravo lice voditeljke koja važi za najlepšu u Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bravo

    1. januar 2022 | 14:04

    Treba vise ovakvih devojaka da pravi vise ovakvih snimaka, da danasnje devojcice, a buduce devojke imaju pravu sliku o stvarnom zivotu. To ce ih spasti mnogih kompleksa i nesigurnosti u zivotu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA