Jedan okrutan komentar promenio joj je život: Smršala je 50 kg i na operacije dala 20.000 evra

Ona je zbog svoje transformacije postala veoma popularna na društvenim mrežama, a na Instagramu je prati više od 15.000 ljudi

  • 0
Sophie McDonald Foto: Instagram/sophie_gluten_free

Sofi Mekdonald (29) je još kao dete imala problem sa viškom kilograma, a pre dve i po godine dostigla je kilažu od 146 kilograma. 

Ali, jedan događaj je probudio njenu volju za mršavljenjem i novim životom.

- Bila sam u prodavnici i čula sam jednu ženu kako govori kćerki: "O moj Bože, ona je ogromna". To me je zaista uznemirilo i potreslo - rekla je ova devojka.

Kako kaže, kada je došla kući, pogledala se u ogledalo i donela odluku da će iskoreniti loše životne navike. Sofi je promenila ishranu, krenula je u teretanu i za samo nekoliko meseci uspela je da smrša 50 kilograma.

- Kada gledam svoje stare fotografije ne mogu da verujem da sam to stvarno ja. Sve ovo je zaista nerealno za mene i žao mi je što ovaj proces nisam započela mnogo ranije - ispričala je ona.

Sofi je u jednom intervjuu otkrila kako je izgledao jedan njen dan dok je bila gojazna:

- Jutro bih započela sa krofnama i nastavila sa pljeskavicama, pomfritom, čokoladama, a pošto nisam imala volje da spremam sebi hranu, uvek bih jelu smrznutu. Moram da budem iskrena i kažem da sam u tom periodu konzumirala i mnogo alkohola.

Kako kaže, pre nego što je odlučila da smrša otišla je kod doktora zbog pojačanog znojenja i zamora koji bi nastao posle pet minuta hoda.

- Doktor me je pregledao i rekao da po mojoj priči, a njegovoj proceni ja dnevno pojedem više od 4.000 kalorija. Uplašio me je kada je rekao da zbog gojaznosti imam velike predispozicije za srčani udar - rekla je Sofi.

Iako je smršala 50 kilograma i više od dve godine vodi računa o ishrani, ona je zbog viška kože koji joj je ostao morala da ide na čak četiri operacije koje su koštale više od 20.000 evra.

- Nekada sam nosila široku odeću kako bih sakrila kožu koja je visila, a sada se osećam kao druga žena - kaže Sofi.

Ona je zbog svoje transformacije postala veoma popularna na društvenim mrežama, a na Instagramu je prati više od 15.000 ljudi.

- Ponosna sam na sebe i ne mogu da verujem da sada ja delim ljudima savete za mršavljenje. Uvek im kažem da nikada ne smeju da odustanu, jer je samo potrebno vreme, upornost i odlučnost - zaključila je ova devojka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA