≫ 

Martina je promenila boju kože i više puta uvećavala grudi: Slikama pre operacija šokirala

Nekada je imala plavu kosu, svetlu put i figuru koja "ne upada u oči"

  • 7
Martina BIG - Malaika Kubwa Foto: Facebook/Martina BIG/martina-big.com

Martina Big (33) iz Nemačke postala je tema svih svetskih medija zahvaljujući velikim grudima i činjenici da je promenila boju kože. Naime, Martina je rođena kao belkinja, ali se, kako kaže, oduvek osećala kao Afrikanka.

- Ne samo da izgledam kao Afrikanka, ja se tako i osećam i sada zvanično i jesam - kaže Martina.

- Prošle godine sam provela neko vreme u Keniji i osećala sam se kao kod kuće. Sada imam pozive iz cele Afrike da odem tamo.

Ona je svojevremeno priznala da je zajedno sa suprugom išla kod doktora koji su im ubrizgavali i injekcije melanotana, sintetičkog hromona, kako bi dobili taman ten.

Međutim, ten nije jedina stvar zbog koje je ova žena skrenula pažnju na sebe. Martina je pre nekoliko godina odlučila da uveća grudi - želela je da se pohvali najvećim poprsjem u Evropi.

- Ponekad se i sama iznenadim kad vidim koliko su mi grudi "porasle" - rekla je Martina, koja je pre operacija nosila broj grudnjaka 32D.

- Svakako, to za mene nije dovoljno veliko. Uvećavaću ih da budu još veće i veće i veće, dok ne budu velike kao Titanik - dodala je ona.

Martina sa svojim fanovima redovno deli provokativne fotografije, a na njihov nagovor pristala je da pokaže kako je izgledala pre svih operacija.

- Zdravo narode! Pre 10 godina započela sam svoje putovanje na kom sam promenila fizički izgled od glave do pete. Moj moto je "Veliko nije dovoljno veliko" - napisala je ispod fotografije.

Na fotografijama se vidi da je Martina nekada imala plavu kosu i svetlu put - nimalo ne liči na sebe iz današnjih dana.

Sudeći po komentarima ispod ovih fotografija, mišljenja ljudi su podeljena - dok je jedni podržavaju da nastavi sa operacijama, drugi su šokirani njenom odlukom da "svaki čas" "odlazi pod nož".

- Ovo je zaista neverovatna promena. Izgledaš prelepo - napisao je jedan čovek, upoređujući Martinine sadašnje fotografije sa onima pre nego što je potamnela ten i uvećavala grudi.

- Šta je ovde lepo? Ženo, izgledaš očajno - dodao je drugi.

Video: Mišići za poneti: Više nema brige kada nabacite višak kilograma jer sve možete da rešite za 500€

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    30. januar 2022 | 21:29

    Jel ona ima odabranog lekara da joj da uput za psihijatra.......

  • Ena

    30. januar 2022 | 21:17

    Ovakva ce uskoro biti i Ana Korac !Uzassss

  • Pobogu brate

    30. januar 2022 | 22:59

    Zanima me da li ona sebe smatra lepom i privlačnom kad se pogleda u ogledalo? Ili treba još koji kubik i još tamnija boja? Mislim da pre svega treba da popriča sa psihijatrom... A muža da ostavi jer da je voli savetovao bi je drugačije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA