≫ 

Influenserka posle porođaja smršala 18kg: "Beba nije izgovor da ne vodite računa o sebi"

Ona se u toku trudnoće ugojila 25 kilograma, a za samo sedam meseci uspela je da ostvari svoj cilj

  • 1
Danielle Armstrong Foto: Instagram/daniellearmstrong88

Televizijska ličnost i influenserka Danijel Armstrong (33) na društvenoj mreži Instagram pokazala je svoj proces mršavljenja, koji je, kako kaže, bio vrlo naporan i stresan.

Ona je prošle godine na svet donela preslatku devojčicu, a kako to obično biva, trudnoća je ostavila višak kilograma, celulit i strije.

- Nisam odmah krenula u ovaj proces, prigrlila sam svoje telo kakvo je bilo i odlučila da uživam u majčinstvu. Kada je kćerka malo ojačala, polako sam počela da menjam svoje navike - rekla je Danijel koja je u junu započela transformaciju.

U trudnoći se ugojila 25 kilograma. Ističe da joj nije bilo bitno mišljenje javnosti, jer su je, kako kaže, mediji fotografisali i komentarisali njen višak kilograma.

- Mogu samo da kažem da sam ponosna na sve kroz šta je moje telo prošlo, počev od trudnoće, pa do mršavljenja. Jedino je važno da je moja devojčica živa i zdrava - s osmehom kaže Danijel.

Ona je na početku procesa mršavljenja na Instagramu objavila sliku u donjem vešu i fanovima saopštila da će u 2022. godini biti opet ona stara. S obzirom na to da je juče objavila fotografiju na kojoj pokazuje kako sada izgleda, možemo zaključiti da Danijel nije slagala ni fanove ni sebe.

- Moje putovanje je počelo prošlog leta. Trenirala sam i strogo vodila računa o ishrani i evo me sada... Ponosna sam na rezultat koji sam ostvarila i uveravam vas da i vi ovo možete - rekla je influenserka.

Danijel je otkrila da je smršala 18 kilograma i da se nikad nije osećala lepše i zdravije.

- Ne stidim se fotografija od pre, ali sada ponosno pokazujem one na kojima mi se ocrtavaju trbušnjaci. Beba nije izgovor da ne vodite računa o sebi, zato okrenite novi list već danas - zaključila je Danijel.

Video: Ovo je ista devojka, a razlika je u 33kg: Zapanjujućom transformacijom je telo dovela do savršenstva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🐌

    6. januar 2022 | 14:21

    Svaka zna koja doji dete ce vratiti devojacku liniju i kilazu za osam meseci .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA