Na tetovaže i pirsinge potrošio 15.000 evra: "Ne pratim trendove, ja sam trend"

Još kao mali imao je želju da mu jezik bude razdvojen na dva dela, pa je to bila prva stvar koji je uradio na sebi

  • 6

Mladić iz Nemačke (28) koji je na društvenim mrežama poznat pod pseudonimom "Black Depression", godinama je atrakcija gde god da se pojavi.

Naime, on je od svog izgleda, kako kaže, napravio trend, a svoju transformaciju je započeo kada je imao samo 20 godina.

Tetovaže nisu jedina stvar koja krasi njegovo telo, već i takozvani tuneli na ušnim resicama, jezik razdvojen na dva dela, pirsinzi na nosu, a kada se tome dodaju i istetovirane očne jabučice jasno je da se radi o veoma nesvakidašnjem izgledu.

- Ja sam jedinstven. Ne pratim trendove, jer sam ja trend. Verujem da niko na svetu ne izgleda kao ja - rekao je ovaj mladić.

Prema njegovim rečima, još kao mali je imao želju da mu jezik bude razdvojen na dva dela, pa je u skladu sa željom to bila prva stvar koji je uradio na sebi.

- Volim kako izgledam, ali nisam u potpunosti zadovoljan modifikacijama. U bliskoj budućnosti planiram da uradim veoma ekstremne stvari na sebi - otkrio je on, ne precizirajući o čemu se tačno radi.

Kako kaže, devojke ga obožavaju, ali je mnogi i onih koji ga osuđuju.

- Nemam problem sa ženama, stalno mi prilaze i govore kako sam lep. Međutim, događaju se i situacije kada me ljudi u prolazu čudno gledaju i dobacuju pogrdne reči, ali se ne obazirem na njih - zaključio je ovaj momak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel21

    10. januar 2022 | 16:34

    Samim davanjem medijskog prostora ovakvim nebitni likovima ,kao i osobama koje se nalaze u zadruzi raznoraznim starletama , uništavati sve ono što znači Porodica i srećan dom !!!!! Jer popularnost dajete osobama koje nijesi za primjer!!!!

  • Eto

    10. januar 2022 | 16:55

    Rodjen zdrav i napravio nakazu od sebe,svasta ima na ovom svetu

  • Ohman

    10. januar 2022 | 18:44

    Da si dao ze pare psihijatru bio bi normalan covek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA