≫ 

Poznata glumica isti trik za kožu koristi već 20 godina: Lice joj i dan-danas blista

Poznata glumica ne odriče se saveta koji je dobila od šminkerke

  • 0
Kate Hudson, Kejt Hadson Foto: Tanjug/AP

Holivudske zvezde dolaze u kontakt sa velikim imenima u industriji lepote. Bez obzira da li su to frizeri, šminkeri ili dermatolozi, kada se pripremaju važni događaji, dodele nagrada i slično, slavne osobe se prepuštaju rukama stručnjacima.

Naravno, osim njihovih usluga, primenjuju i njihove savete. Tako radi i glumica Kejt Hadson (42), koja je nedavno u jednom intervjuu otkrila da joj je jedan savet za lepotu promenio život.

- Kada sam bila u srednjim dvadesetima, bila sam kod šminkerke Guči Vestman koja mi je rekla da bi trebalo da prestanem da čistim lice ujutro. Možda je to ono što uzrokuje nakupljanje nečistoća, a onda i akne i bubuljice. Poslušala sam je i stanje kože mi se poboljšalo. Od tada se toga držim - rekla je Kejt.

Dakle, ujutro nije nužno tretirati lice proizvodima za čišćenje te regije, već je doboljno umiti se običnom vodom.

- Mislila sam da kada starimo, koža može da podnese više uticaja, ali to nije tako. Moja koža je veoma osetljiva. Što manje proizvoda koristim, to bolje - ispričala je poznata glumica.

Video: 3 jeftina trika za negu lica koji podmlađuju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA