≫ 

Ljubiteljku filera i preplanulog tena vređaju zbog izgleda, ona se požalila, ali i zahvalila

Ona je objasnila i da bi je takvi komentari više pogodili da joj istovremeno utiču na pratioce na TikToku

  • 0

Nije novina da pojedine devojke ne odustaju od tamnog tena ni u toku zimskih meseci, kada je prirodno sunčanje gotovo nemoguće. Takođe, ima i onih koje svoje lice menjaju različitim tretmanima, pomoću estetske hirurgije ili korekcija.

Ipak, mnoge od njih preteraju u nameri da se ulepšaju, pa naprave suprotan efekat.

TikTokerka i zaljubljenik u proizvode za samopotamljivanje, Ebi Koburn, jedna je do njih. Ona se nedavno požalila da zbog svog preplanulog izgleda i filera u usnama, njene objave stalno komentarišu ljudi koji, kako kaže, redovno pišu uvrede na račun njenog izgleda.

Na svom nalogu na ovoj mreži objasnila je i da bi je takvi komentari više pogodili da joj istovremeno utiču na pratioce na TikToku, pa je podelila video u kome objašnjava da se baš tog dana podvrgla još jednom postupku dodavanja filera i poručila ironično:

- Srećan dan dodavanja filera u moje usne, svima koji slave.

Iako je na tom videu isključila mogućnost komentarisanja, već posle sledeće objave počele su da joj stižu uvredljive poruke pratilaca, a jedan ju je uporedio i sa "prljavom vrećicom čaja".

Ipak, to je nije sprečilo da ubrzo objavi i video u kome opisuje kako se oseća posle najnovije estetske korekcije.

- Hvala svima što ste toliko negodovali oko mojih poslednjih videa, to mi stvarno mnogo znači - dodala je sarkastično, a taj video propratila sledećim u kome veselo pleše.

- Ignoriši one koji te ne vole, ja mislim da si ti neverovatna - napisala joj je jedna osoba poruku, pa se istakla u moru onih kojima se Ebin izgled ne dopada.

Video: Kad uvećavanje usana krene po zlu: Devojku uporedili sa likom iz crtanog filma

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA