Kako izabrati pravi filer?

Odlučili ste da ispunite sebi želju, ali se plašite pogrešnog izbora?

  • 0
Zena, devojka, usne, senzualnost Foto: Shutterstock

Merz Aesthetics je vodeća svetska kompanija kada je u pitanju sve popularnija i prisutnija tema - estetika. To je kompanija koja je u porodičnom vlasništvu još od 1908. i svoj ugled je očuvala zahvaljujući vrhunskim proizvodima koje plasira na tržište, ali i najboljim stručnjacima koji su u njoj zaposleni.

Na našem tržištu poznata je po Belotero i Radiesse filerima, koji su veoma brzo osvojili srca kako njihovih korisnika, tako i lekara kojima su pružili nove prilike za edukaciju i usavršavanje.

Sa jedne strane imamo Belotero filer, koji pripada hijaluronskim filerima, a sa druge Radiesse, koji u sebi sadrži kalcijum-hidroksiapatit, supstancu koja se nalazi i u našim kostima. Bitno je znati da je hijaluron supstanca koja i inače postoji u našoj koži i pomaže joj da ostane čvrsta i jedra. Tokom godina naša koža gubi određene količine hijalurona, što dovodi do smanjene punoće kože i izgleda koji često odaje efekat umora i dodaje godine. Belotero daje instant efekat "popunjenosti" i vraća jedrinu koži, a na dugoročnom planu pomaže joj da obnovi i ponovo uspostavi optimalan nivo hijalurona u koži.

Postoji čitava porodica Belotero proizvoda, od kojih je svaki malo drugačije formulisan, u zavisnosti od oblasti ili namene za koju se koristi. Belotero fileri se koriste za zaglađivanje površinskih i umerenih linijica i bora, korekciju dubljih bora, korekciju volumena usana i vraćanje volumena i ponoće licu. Daju i instant i dugoročne rezultate, a svoj puni efekat postižu oko nedelju dana posle tretmana. S obzirom na to da proizvod sadrži hijaluronsku kiselinu, koja se prirodno nalazi u sastavu kože, smatra se veoma bezbednim i ne zahteva alergijski test pre tretmana.

Kada je u pitanju Radiesse filer, on zaista predstavlja inovaciju i nešto jedinstveno na tržištu filera. Sastoji se od kalcijum-hidroksiapatita, iste one supstance koja se nalazi u našim kostima i u našim zubima. Kako funkcioniše? Ukratko, kalcijum na sebe lepi 'fibroblaste' koji su glavni za proizvodnju kolagena i elastina. Naš organizam tako ohrabren počinje da stvara mrežu sopstvenog kolagena u koži zbog čega Radiesse zovemo 'fabrikom mladosti'. Ubrizgavanjem ovog filera takođe se ostvaruju efekti koji su odmah vidljivi, ali ono što on radi na dugoročnom planu je razlog zašto je toliko voljen i hvaljen od strane stručnjaka i svih ljudi koji su imali prilike da ga isprobaju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Belotero •Radiesse •Bocouture (@merz.beauty.hub)

Ono što ovaj filer izdvaja od drugih je činjenica da on zapravo formira novi kolagen. Na ovaj način Radiesse obezbeđuje dugotrajne efekte, ali utiče i na celokupno poboljšanje kvaliteta kože kao i na poboljšanje proizvodnje kolagena. Može se koristiti za tretmane lica, vrata, dekoltea i šaka. Jer, spuštajući pogled, naići ćete na prave izdajnike godina kojima se retko ko do sada bavio – vrat, kao i ruke i šake. Poznato je da je Madonna često nosila rukavice ispod kojih su se nazirale šake na kojima su se jasno ocrtavale vene. Upravo je po njoj nazvan trend podmlađivanja ruku tzv. korigovanje Madonninih ruku. A Radiesse je upravo to tajno oružje koje vam napokon omogućuje da podmladite i te regije za koje do sada nije bilo rešenja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Belotero •Radiesse •Bocouture (@merz.beauty.hub)

Ovi efekti su ono što će vas naterati da se zaljubite u Radiesse filere, ali ono što će on uraditi kada su u pitanju tonus, zategnutost i vraćanje svežeg izgleda koži učiniće da ga zavolite. Radiesse je trenutno jedno od najmoćnijih injekcionih „oružja“ koje imamo u rukama u borbi protiv neumoljivog vremena i gravitacije, a koje u jednoj injekciji može objediniti svojstva gotovo svih filera – od volumizacije i konturiranja lica do skin boostera i kontrole vidljivosti strija.

Kada se odlučite za neku korekciju trebalo bi da imate na umu da je to nešto što je trajno i što menja život, jer menja sliku o nama samima i utiče na samopouzdanje. Koliko god da je važan adekvatan izbor lekara, podjednako je važno i da savesno i odgovorno birate proizvode koji će se koristiti. Odlučite se za kvalitetne i proverene proizvode jer samo oni mogu dati željeni efekat, bez rizika i neželjenih posledica.

Jedno je sigurno - koji god Merz proizvod da izaberete nećete pogrešiti. Svi su testirani, odobreni i broje milione zadovoljnih korisnika.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA