Ima samo 5 godina i oduševljava svet umećem šminkanja: Mama joj je prvi model

Ljubav prema šminkanju nasledila je od mame

  • 2
Makeup By Shab Printskrin: TikTok/makeupbyshab

Petogodišnja devojčica pobrala je brojne simpatije na TikToku i sada je neizostavni deo svakog videa njene mame.

Njih dve zajedno snimaju videe o šminkanju, a mala Kesi postala je pravi ekspert.

Još kao dvogodišnjakinja zanimala se za šminku i upijala sve ono što je mama radila dok se ulepšavala. Savladala je sve tehnike i četkicom pravi vešte pokrete pri šminkanju očiju.

@makeupbyshab I’m still finding gems all over the place 😄🥰 #mummyanddaughter #makeup #fypシ #learnontiktok ♬ TO THE MOON - Jnr Choi & Sam Tompkins

Njena mama je objasnila da je sve počelo još 2018. godine, kada ju je Kesi upitala da li može da se igra sa njenom šminkom.

Nekoliko godina kasnije došlo je do toga da je Kesi zatražila da se njih dve igraju tako što će je Kesi našminkati, a mama je bila iznenađena rezultatom.

Kesi je svakodnevno, posmatrajući pokrete svoje majke, uspela da savlada zahtevne šminkerske tehnike. Ona savršeno meša različite nijanse senki i ume da izvuče savršenu liniju ajlajnerom. U komentarima su se nizale reči divljenja i podrške, a mnoge dame su tvrdile da ni nakon godina svakodnevnog šminkanja ne mogu parirati Kesinom umeću.

Njih dve su se već ustalile po pitanju ovakvog sadržaja i u svakom novom videu predstavljaju nove tehnike šminkanja - kako to izgleda na maminom, a kako na kćerkinom licu.

U jednom videu su i predstavile kako je sve počelo - kada je dvogodišnja Kesi prvi put zatražila da se našminka i učila da maže karmin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hurem 🐠

    20. jun 2023 | 09:57

    Mama mama Zasto Zastoooo?????ponizavas svoje djete andela malog 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

  • mjesec

    7. april 2022 | 09:20

    Sasvim pogresan odgoj djeta . Zalosno da se djete ne igra igrama soram svoje dobi i onda se idioti cude sta se sve ne dogada djeci . Sodoma j gomora 😔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA