Vreme čitanja: oko 1 min.

Stručnjak za depilaciju tvrdi: Žene, odustanite od brijača

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posle godina iskustva rada u Americi, Jmani daje savet lepšem polu

  • 1
Pink garderoba, roze boja, brijaci Foto: Profimedia

Stručnjak za depilaciju bikini zone Jmani podelila je savet kako da tokom leta održite lepu i negovanu kožu u predelu bikini zone.

Ona je tokom godina depilirala stotine i stotine žena na Floridi, ali kao nju pitate, glatku kožu bikini linije nije nimalo jednostavno uraditi, a postoje neke stvari koje morate da radite da bi bilo odlično.

Nikako nemojte brijati taj deo brijačem. Ukoliko ga se odreknete, dobićete glatku i nežnu kožu. On može prouzrokovati kvržice i osip, pa se zato ne preporučuje, a i samo površinski skida dlake.

Umesto njega, opredelite se za vosak.

Ukoliko vam je urasla dlaka, nemojte je "čeprkati" niti vaditi pincetom, jer ćete samo dodatno iritirati. Njen savet je da koristite toplu oblogu kako biste otvorili pore, a potom namažite glicerinom ili salicilnom kiselinom.

(Telegraf.rs)

Video: Le Cube: Tretman za lepotu lica u jednoj kocki

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    14. avgust 2023 | 08:58

    Super su joj saveti... ali iskustva su razlicita. Preko 15 godina sam se iskljucivo depilirala voskom, na kraju secernom pastom, ali sa svim mogucim tehnikama sam imala ogroman peoblem uraslih dlacica. Noge su bile glatke ali u ranama jer sam stalno pokusavala da izvucem na povrsinu dlacice koje su pojedine bile kao cirevi. Jednog dana sam samo resila da necu vise depilaciju i eto rana vise nema, dlacice vise ne urastaju ali ni jedna..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA