≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

SEKSUALNA HEMIJA: Evo kako nam naša TELA govore da smo pronašli IDEALNOG PARTNERA

Vreme čitanja: oko 2 min.

Šta je tačno ta stvar koju nazivamo seksualnom hemijom? Toliko je retka i lepa, a tako ju je teško opisati rečima

  • 0

Jeste li ikada osetili neočekivani nalet požude koji prođe kroz vaše telo poput udara struje kad vam se pogled sretne sa zgodnim strancem u tramvaju ili kad vas neko slučajno dotakne u prolazu? Seksualna hemija je opipljiva toplota koja zagreje tela koja se neobjašnjivo privlače.

Juče me je zvao Bred Pit da mi izjavi ljubav - možda mi vi ne verujete, ali baš me briga, ja sam erotoman

Evo kako da samo jednim pogledom provalite da li je dobar u krevetu

Kad osetite taj čudan magnetizam prema drugoj osobi, teško vam je da se kontrolišete jer mislite kako su stvari zapravo potpuno van vaše moći. Imate osećaj kao da u vašem telu izbijaju vulkani, eksplodira vatromet i istovremeno vas udara grom -  e to je seksualna hemija.

Poput ljubavi na prvi pogled, postoji i požuda na prvi pogled. Na nas utiče poput droge, ali ne može se uporediti ni sa čim.

Naša tela razumeju nešto što naš mozak ne može.

Foto: LooksGud/Promo Foto: LooksGud/Promo

Ponekad upoznamo osobu koja nam se naprosto čini savršenom - njegovi planovi u životu podudaraju se sa našima, obrazovan je, zgodan i pametan, ali to nije to.

Prvi znak upozorenja jeste dodir. Ako u vašem telu ne izaziva nikakvu reakciju i imate osećaj kao da dirate brata, odustanite u startu.


Poljubac je takođe moćan pokazatelj seksualne hemije između dvoje ljudi. On bi trebalo biti strastven, dubok i senzualan.

Miris osobe koja nas privlači jeste poput droge za naša čula, nikad nam nije dosta i stalno želimo još. Želimo udahnuti tu osobu i potpuno se ispuniti njome. Tu veliku ulogu igraju i feromoni koji našim telima signaliziraju da li bi seks bio dobar ili ne.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ukus osobe koja nas divljački privlači biće nam najčarobnija stvar na svetu. Sve ostalo je kompromis.

Naša tela nam daju signale koje ne bi trebalo ignorisati, a ponekad su pametnija od naših mozgova.

A najmoćniji seksualni organ jeste upravo mozak.

Sa nekim možete doživeti samo fizičku privlačnost koja se brzo istroši i izgori, pa svako krene svojim putem. Ipak, ukoliko neko stimuliše i naš mozak, slučaj je malo drugačiji. Ponekad je upravo dobar razgovor najbolji uvod u seks.

Printskrin: YouTube/j-q6b5Y117M Printskrin: YouTube/j-q6b5Y117M

Nemojte dopustiti da vas današnji svet onlajn upoznavanja zavara i da zbog njega zaboravite koliko zapravo trnaca može izazvati samo jedan jedini pogled. On je ponekad intimniji od samog vođenja ljubavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA