≫ 

12 tipova muškaraca sa kojima je veza osuđena na propast

Nesigurni muškarci kao i kontrol-frikovi nisu sposobni da ostvare zdravu ljubavnu vezu, zato što svoje potrebe stavljaju na prvo mesto, pa je takve najbolje izbegavati

  • 2

Stalno kašnjenje, nedostatak ambicije ili kontrolisanje svakog pokreta partnerke,jasni su znaci da to nije idealan partner.

Početna zaljubljenost vas toliko zaslepi da ne vidite stvari kakve zapravo jesu, no s vremenom će samo biti gore.

Takve tipove muškaraca treba izbegavati, istakao je američki stručnjak za veze, Jošua Pompej.

Opušteni tip

Na početku veze opušteni tip više voli da ostane kod kuće sa vama, a najveći domet mu je odlazak u bioskop. Vremenom, takvo ponašanje postaje zamorno.

Njemu se sviđaju stvari kakve jesu, a zajednički hobiji i aktivnosti ga ne zanimaju. Da bi veza napredovala treba se razvija, a ne stagnira.

Oni koji u ženi traže sluškinju

Ovaj tip muškarca u ženi ne vidi partnerku već sluškinju. On traži nekog ko će mu prati suđe, nakon što se iselio iz roditeljskog doma.

Partnerku tretira kao zamenu za majku koja ispunjava sve njegove želje. Da bi veza opstala, partneri podjednako trebaju da obavljaju svoj deo posla.

Stipsa

Onje toliko opsednut novcem da čak i kod udvaranja broji svaki dinar. Iako je sasvim u redu da bude štedljiv, preterivanje i "zaboravljanje" novčanika nije nimalo privlačno.

Muškarce koji radije troše tuđ novac treba izbegavati u širokom luku.

Foto: Profimedia/Alamy

U životu mu je najvažniji sport

Sasvim je u redu da ode na utakmicu, ali je problem je ako se vaš cieli svet vrti oko toga, a veza pati. Takav tip muškarca nikada ne želi da razgovara o ozbiljnim stvarima. Neambiciozan je, a u životu mu je najvažnije druženje sa prijateljima.

Neoromantičar

Ovaj je tip na početku vrlo romantičan i inovativan, samo što njegov entuzijazam brzo splasne. To je pokazatelj kakav će biti i ubuduće, a sama činjenica da se ne trudi na početku veze ne sluti na dobro. On će se potruditi da vas osvoji, ali ne i da vas zadrži.

Seks mu služi kao izgovor

Veza se nakon prvog seksa menja, a muškarci neretko misle kako su svojim ljubavničkim veštinama žene u potpunosti zadovoljili. Oni to koriste kao izgovor, odnosno misle ako su dobri u krevetu da ne treba da se trude na drugim poljima.

Foto: Profimedia, Wavebreak

Lenčuga

Iako na početku veze šarmira svojim ambicijama, vremenom se one pretvore samo u puste snove, pa ovakav tip muškarca često traži novac od svoje partnerke. Ne razmišlja o novom ili boljem poslu, ali je na vama da li ćete izdržavati radno sposobnog muškarca.

Egoista

On se ne javlja na mobilni, tvrdi da nije čuo ili je jednostavno zaboravio. No ako takvo ponašanje postane praksa znači da vas jednostavno ne poštuje. On želi da vi trčite za njim, a njegovo ne javljanje daje mu osjećaj nadmoći.

Živi sa roditeljima i ne želi da odraste

Život s roditeljima je prihvatljiv ako ne može sebi priuštiti svoj stan, ali ako vaš partner ima te mogućnosti, vreme je da odraste. Njemu se sviđa što nema velikih obaveza, ima uvek spremljen ručak i ispeglanu odeću i tako živi produženo detinjstvo.

Foto-ilustracija: Profimedia/Tetra Images

Kontrol-frik

Za razliku od egoiste koji se ne javlja, kontrol-frik stalno prati svoju partnerku. On želi kontrolirati svaki njen pokret, izbor prijatelja, pa čak i posao. Izuzetno je ljubomoran i nesiguran u sebe, a kontrola mu podiže samopouzdanje.

Nesiguran

Jedan dan želi vezu, drugi porodicu, a treći već nije siguran da je vaša veza ono pravo. Ovaj tip muškarac zapravo želi sve navedeno, samo ne s vama, a za to vreme se zabavlja.

On ne voli vaše prijatelje

Vaš se partner se ne treba nužno dobro slagati s vašim prijateljicama, ali nije poželjno ni da ih ne podnosi. Ovaj tip ih jednostavno ne voli i ne trudi se to da sakrije, a najgore od svega je da od vas traži da se ni vi sa njima ne družiti.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA