≫ 

Zvezde otkrivaju kako se svaki znak ponaša kada je zaljubljen u vas

Ma koliko se trudio da sakrije svoje prave emocije, ove stvari će ga odati

  • 0

Pojedini horoskopski znakovi će na sve moguće načine pokušati da zamaskiraju svoja osećanja prema vama ako nisu sigurni da će ona biti uzvraćena.

Horoskop otkriva koliko TAČNO SEKSA treba svakom znaku

SADA KREĆE NJIHOVO VREME: 7 razloga zbog kojih su Device stvorene za ljubav

Međutim, zvezde su tu da vam pomognu da ih otkrijete i pomognete svakom znaku da skupi hrabrost i osvoji vas.

Ovan

Foto-ilustracija: Profimedia

Njegovo ponašanje će vam slati više nego očiglednu poruku da prema vama oseća nešto. U vašem prisustvu će se šepuriti i stalno vas zadirkivati.

Bik

Njegovo ponašanje će se u vašem prisustvu menjati i svaku temu će okretati na flert. na sve načine će se truditi da vas zavede.

Blizanci

Možda će se pred drugima razmetati novcem, ali pred vama će isključivo gledati da pokazuje svoju inteligenciju. Svi plitki razgovori koje vodi sa društvom će vašim dolaskom prerasti u intelektualne rasprave.

Rak

Možda spolja izgleda grubo i bezosećajno, ali će prema vama biti fin i gotovo neobično obziran.

Lav

Ma koliko se trudio da sakrije svoju prirodu, Lav će na kraju pokazati svoje pravo lice. Toliko će flertovati sa vama da će vam prijatelji reći da iznajmite sobu, a od komplimenata bukvalno nećete moći da se odbranite.

Devica

Pripadnici ovoga znaka će pred vama istog trenutka postati stidljivi, ali i pomalo hladni - najverovatnije kako bi testirali vaše strpljenje i nekako pokušali da otkriju da li vam se sviđaju kako bi krenuli u akciju.

Vaga

Foto-ilustracija: Profimedia

Nervoza Vage u vašem prisustvu gotovo da će moći da se seče nožem. Pored znojavih dlanova, Vage će dati sve od sebe da vas nekako zavedu, mada nespretno jer će biti previše nervozne. Zato bi najbolje bilo da im malo pomognete i date po koji signal.

Škorpija

Nećete imati previše problema da otkrijete da li se sviđate Škorpiji jer će njene namere biti više nego očigledne i bukvalno neće moći da skine ruke sa vas.

Strelac

Svako vaše viđanje završiće se pravljenjem novih planova. Ako mu se sviđate, Strelac će dati sve od sebe da vas upozna sa novim stvarima, pa možda i sa brakom jednog dana - ko zna.

Jarac

Ozbiljni Jarac će u vašem prisustvu početi da se ponaša nelagodno jer će ga njegova stidljivost sprečavati da vam otkrije njegove prave emocije.

Vodolija

Promene raspoloženja i potpuni nedostatak bilo kakve koordinacije je jasna znak da se sviđate Vodoliji.

Ribe

Zbog svoje romantične prirode, ponekada može biti teško otkriti da li se sviđate osobama u ovom znaku jer su prema svima iste. Međutim, ukoliko u vašoj komunikaciji primetite i fizički kontakt, Riba se odala i sviđate joj se.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA