≫ 

Najbolji ljubavni savet holivudske glumice: "Bežite od muškaraca koji ne mogu da prate vašu ambiciju"

Glumica iza sebe ima jako uspešnu karijeru, ali otkriva da "nije zlato sve što sija"

  • 2

Riz Viterspun je uspešna glumica koja je i dobitnica Oskara, a bila je nominovana i za Emi. Snimila je niz filmova koji su pokupili dobre kritike i uz to je požrtvovana supruga i majka.

Ćerka slavne glumice počela da radi kao hostesa, da bi imala za džeparac (FOTO)

BARBIKE, NOŽEVI, POSTELJINA: Najčudnije stvari koje sakupljaju svetske zvezde (FOTO)

KAO DA SU SESTRE: Majka i ćerka bukvalno identične (FOTO)

Ali, njen put do uspeha bio je posut trnjem koje je morala da pregazi ne bi li se izborila za svoj položaj u industriji kojom dominiraju muškarci.

- Sećam se da sam na početku imala situacije da sam na audicijama za neku ulogu bila uvek okružena muškarcima. Danas je situacija drugačija i ima dosta žena, ali još uvek je neophodno dosta promena što se televizije i filmova tiče - istakla je Riz.

Foto: AP/Tanjug

Njen veliki uspeh rezultat je ambicije i borbe za ostvarenje planova koja nije podrazumevala poraz.

- Stvar je u tome da možete da se žalite i živite zarobljeni u takvom životu. Za mene je bes nešto što izvire is dubine. Majka me je savetovala da ako želim nešto da uradim, moram to da uradim sama - objašnjava glumica.

Osnovala je svoju produkcijsku kompaniju u kojoj je mogla da se posveti pričama koje je sama htela da ispriča i to joj se isplatilo. Od tada se bavi produkcijom filmova koji stavljaju žene u centar pažnje.

Ona savetuje ženama da sve što žele mogu da postignu same kroz težak rad, kao i da se klone onih koji ne podržavaju ambiciju.

Bežite od muškaraca koji ne mogu da podnesu vašu ambiciju. Mi moramo da promenimo sliku o tome da su strastvene i žene sa ambicijom same za sebe - rekla je glumica.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA