NAJVEĆA TAJNA SEKS I GRADA: Napokon otkriveno zašto je Keri odabrala Facu, a ne Ejdana

Otkrivena je i poslednja tajna čuvene serije

  • 4

Radi se o zvezdi jedne od najpopularnijih ženskih serija svih vremena - "Seks i grad", Keri Bredšo, koja je imala dve velike ljubavi - Facu i Ejdana.

Svi NEVEROVATNI načini na koje su Kejti Holms i Džejmi Foks KRILI SVOJU VEZU od Toma Kruza

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JESEN: Ko će pronaći pravu ljubav, a koga očekuju seksi avanture

Srce slavne kolumnistkinje bilo je između dve velike ljubavne vatre.

Međutim, na kraju se ipak odlučili za Facu, iako obožavatelji serije još dan danas raspravljaju o tome da li je Keri izabrala onog pravog.

Foto-ilustracija: Promo

A sada je 58-godišnja autorka istoimene knjige, po kojoj je nastala serija, Kendis Bušnel, otkrila razlog zašto je Keri završila s Facom, a ne Ejdan. Kako je otkrila u intervjuu za magazin Us Weekly, njenoj majci nikada se nije svideo lik Ejdana.

"Moja mama je oduvek smatrala kako Ejdan nije pravi muškarac za Keri", kratko je prokomentarisala, zbog čega je Sara Džesika parker u seriji završila u braku s čovekom koji joj je puno puta slomio srce, međutim, na kraju je shvatio da ne želi da je pusti da ode.

"Svaki put kada bih došla kod svojih roditelja, mama me pitala zašto je Keri s Ejdanom, a ne s Facom i kad ću se rešiti Ejdana. Osećala sam da mi je dužnost da se složim s njenim mišljenjem", zaključila je.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA