Na svadbi je od gostiju tražio da okrenu tanjire i da ustanu oni koji imaju crvenu tačkicu na dnu, a onda je na bizaran način otkrio preljubu svoje buduće žene

Postoje brojni načini da se osvetite partneru koji vas je prevario, ali ovaj mladoženja je smislio osvetu koju će njegova izabranica pamtiti ceo život

  • 5

Iako bi mnogi zaobišli planiranje venčanja i trošenje ogromne količine novca kako bi ponizili preljubnika, ovaj muškarac je uradio upravo to.

ŽENE UPOZORAVAJU: Kada nam ovo kažete - bukvalno želimo da vas istog trenutka ostavimo

Prost vodič koji otkriva da li vaša veza može da preživi preljubu

On je sa osmehom na licu potrošio malo bogatstvo na svadbu samo kako bi javno ponizio svoju izabranicu koja ga je prevarila.

Mediji u Singaporu pišu kako je ovaj mladoženja na samom venčanju odlučio da pusti video sa slikama na kojoj su on i njegova draga, ali se radost zvanica u jednom trenutku pretvorila u šok zbog onoga što su videli.

Foto: Pixabay

Na snimku se odjednom pojavila mlada koja odlazi u hotelsku sobu sa drugim muškarcem.

Singapurski sajt Zaobao tvrdi kako je mladoženja angažovao privatnok detektiva da proveri kretanje svoje buduće žene nekoilko dana pred venčanje.

Kada je saznao za sve, muškarac je ipak odlučio da organizuje svadbu i videom javno posrami svoju, sada već bivšu, devojku.

Čini se da on ipak nije jedini muškarac koji se odlučio na ovako drastičan potez.

Sudeći po jednoj priči koju su gledaoci popularne emisije "The Graham Norton Show" koja se emituje u Velikoj Britaniji, ponižavanje budućih supružnika koji su se odlučili na preljubu tokom svadbe je češće nego što mislimo.

Ovaj mladoženja iz Velike Britanije je takođe nastavio sa organizovanjem svadbe, da bi pred sam kraj rekao gostima da okrenu svoje tanjire.

Od onih koji su imali crvenu tačkicu na tanjiru, zatražio je da ustanu, a onda je pred celom salom saopštio da su to muškarci koji su imali seks sa njegovom budućom ženom.

Malo je reći da je mlada istrčala iz sale u suzama.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nataša

    7. oktobar 2017 | 11:35

    Ne rekoste koliko je bilo crvenih tačaka.

  • Dejan

    7. oktobar 2017 | 12:42

    Pa nije sapun da se potrosi

  • Petra

    7. oktobar 2017 | 19:03

    To treba svi da urade. Kod nas tih primera ima mnogo. Samo fali malo hrabrosti pa da oni koji su osramoceni adekvatno vrate i osvete se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA