≫ 

11 stvari zbog kojih su jakim i nezavisnim ženama potrebni muškarci

Poput Amazonki, moderna alfa žena je dovoljno svesna da joj u životu treba muškarac

  • 9

Poput alfa muškaraca, treba imati na umu da postoje i  alfa žene. Kao i kod svake druge vrste, njih odlikuje neke specifične karakteristike.

ISTINA O KOJOJ SVI ĆUTE: Objavila je fotografiju koja otkriva šta se zaista dešava sa stomakom svake žene nakon trudnoće (FOTO)

ŽENE I CIGARETE KROZ ISTORIJU: Od društvenog tabua do "baklje slobode" i nazad

Svaki četvrti mladić i svaka 10. devojka smatra da je šamar ženi OK?!

Ako muškarac želi da ima dugu i ozbiljnu vezu sa ovakvom ženom on mora da zna neke stvari u vezi nje. Na kraju, imamo jednu malu tajnu vezanu za ovaj tip žena.

11. Aktivan stil života

Alfa žena uvek napreduje u životu. Ona neće sedeti mirno i čekati da je njen partner sustigne i uklopi se u njen ritam. Ona ima svoj plan, žna šta želi i šta mora da uradi, a ona se uopšte ne boji teškog rada. Samo pratite njen tempo i biće sve ok.

10. Nezavisnost

Ona traži muškarca koji je apsolutno nezavistan, finansijski i emotivno. On mora da ima zdrav ego i svoje mišljenje, hobi i prijatelje. One traže nekog sebi ravnog, nekoga za šetnju pored nje, a ne ispred ili iza.

Foto-ilustracija: Profimedia

9. Pozitivnost

Uspeh je njen imperativ i zna da je pravi stav već pola uspeha. Ona pokušava da oraspoloži sve oko sebe i želi isto od drugih. Zato ostavite vašu kuknjavu ispred vrata, navijajte za nju dok ide ka ciljevima i slavite sa njom kada ih ostvari.

8. Sloboda

Jake žene veoma cene svoju slobodu i cene muškarce koji to poštuju. One ne mogu da podnesu da budu ograničene ni u čemu i nikome neće dozvoliti da tako nešto uradi.

7. Konstruktivne kritike

Ako jaka žena srlja ka nečemu lošem, njen partner treba da joj kaže da se loše ponaša. Jer njoj to treba. Alfa ženi treba da preispita svoj ego s vremena na vreme, ali to treba uraditi taktično i ne na kretenski način.

6. Izazov

One vole izazove. Žele da se takmiče sa partnerom na intelektualnom nivou, fizički i emotivno. Svakog dana. U suprotnom, brzo će im sve dosaditi i biće ravnodušne. Njen partner treba da bude neko ko je dovoljno siguran u svoje sposobnosti, veličanstven u pobedi i dostojanstven kada gubi.

Foto: Pixaby

5. Smisao za humor

Biti stalno na vrhu je teško i stresno i tada je njen partner najvažniji jer on mora da zna kako da izammi njen osmeh. On treba da je na inteligentan način zadirkuje. Jaka žena voli sarkazam, ali zna da je njen muškarac siguran u sebe i ne boji se da će tako da povredi njegova osećanja.

4. Pažnja

Alfa žene su ipak ljudska bića. I što je najvažnije, ipak su žene. Nezavisne i ambiciozne, ali žene. One i dalje žele da budu voljene i srećne. One vole da se maze i cene kada njihov partner pokazuje naklonost.

3. Poverenje

Kao i svaka druga žena i ona ima svoje strahove, nade i snove i želi da bude sa muškarcem kome može da kaže sve i pokaže koliko je ranjiva. Ona više voli da veruje svom partneru nego da ga kontroliše jer ne želi dramu u vezi gde ne može da veruje muškarcu.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

2. Partner u zločinu

Najbolja podrška jakoj ženi u teškim trenucima je da radite nešto sa njom. Nebitno da li je reč o času plivanja Ili skok padobranom. Muškarac koji ne samo da poštuje ženine ciljeve već pomaže u njihovom ostvarenju je savršen muškarac za nju.

1. Novi horizonti

Jaka žena zna da ne može sve da zna, ali se trudi da nauči. Njoj treba partner koji će je nežno i sa strpljenjem učiti nečim novim svaki dan, bez da joj drži lekcije. Zato, njen partner treba da uči i sam ponešto novo i bude informisan i o atomskoj energiji i o modi.

Bonus koji smo obećali je mali detalj koji može mnogo da vam pomogne ukoliko ste bacili oko na ovakvu ženu. Ovakva žena je ipak žena. Ona može ludo da se zaljubi na prvi pogled iako je muškarac daleko od onoga što ona očekuje. Ali, to što je alfa žena podrazumeva da će ona biti ta koja donosi odluke i postavlja pravila u vezi na njen nezavistan i ženski način.

Daljinac

(Telegraf.rs/brightside.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Еуклид

    12. oktobar 2017 | 18:03

    Некада су наше мајке и баке такође биле јаке, али су ту своју снагу усредсређивале на очување и јачање породице, па и по цену свог трпљења па су и породице биле здравије. Постојао је назив да су стуб куће. А сада? Све се изокренуло. Што више "јачају" породице више пропадају.

  • Mlj1228

    12. oktobar 2017 | 16:17

    Ne vidim po cemu ste naveli nekakvu «alfa zenu» , kada su one skoro sve takve , bilo da su visokoobrazovane , ili kucne pomocnice. Bilo da su bogate ili siromasne , sve bi da diriguju muskarcima , i da ih vode za nos , ili na kajis , kao sto je vec bio slucaj u americi. Zene rade muskarcima sve ono , sto sebi ni u ludilu ne bi pozelele. Kazete kako se zene ne plase teskog rada ...hm ... malo smesno . Ako se ne plase teskih poslova , zasto ih onda ne prihvataju , vec gledaju kako ce naci nekog sa punim dzepovima , gde ne samo sto nece raditi teske poslove , nego nece raditi nikakve . Mogu reci samo jedno (iz iskustva) tesko onom radniku , vazi za oba pola , kome je zena poslodavac , odnosno frustrirana gazdarica.

  • aquarius

    13. oktobar 2017 | 01:51

    Slazem se sa Vama. Iju koliko isfrustriranih muskaraca...ili mozda nisu ni muskarci?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA