Vreme čitanja: oko 3 min.

Kako da reagujete na mali, a kako na PREVELIKI penis - i kako da sakrijete razočaranje ako je premali

Vreme čitanja: oko 3 min.

Muškarci veoma dobro znaju kojoj grupi pripadaju, ono što ne znaju je kako će žene da reaguju i šta zaista misle kada vide njihov penis

  • 8

Žene čitav život postavljaju jedno pitanje: "Da li sam debela?", a muškarce muči drugo pitanje: "Da li mi je premali?"

Italijanski milioner se skinuo u Majamiju, a OPET su ga svi gledali ispod struka i pitali se da li je OVO moguće? (FOTO)

Način na koji VELIČINA PENISA zaista utiče na seks će obradovati sve muškarce

Većina muškaraca je veoma osetljiva na veličinu penisa, jer je većina njih tajno uverena da je njihova veličina neadekvatna. To je zato što upoređuju veličini svog penisa sa muškarcima iz pornografske industrije, što je potpuno pogrešno i veoma frustrirajuće po njih same.

Još jedno poređenje je često prisutno, i to ono u toaletu. Mada, većina njih se trudi da ne gleda penis drugog muškarca dok vrši nuždu, ali to je ipak jače od njih. Jednostavno ih zanima kako penis izgleda iz drugog ugla.

Svi muškarci vrlo dobro znaju šta se podrazumeva pod velikim, a šta pod malim penisom. Međutim, šta se dešava kada ženama upute direktno pitanje koje se odnosi na veličinu njihovog penisa? Šta bi žene trebale da kažu i koliko da budu iskrene u tom trenutku?

U zabludi ste ako mislite da oni ne znaju kojoj grupi pripadaju. Već su se odavno izmerili i uporedili, ali ih zanima šta mislite vi, njihove partnerke.

Potrebna im je potvrda da je sve u redu sa veličinom njihovog penisa, treba im sigurnost i oslobađanje od straha.


Ako je penis mali, treba ih uveriti da veličina nije tako bitna. Svakako ne treba da mu kažete da mu je penis ogroman, samo da biste ga ohrabrili.To će izazvati suprotan efekat, i zvučaće sarkastično i ponižavajuće. A time će stvari postati još gore.

Brutalna iskrenost ne funkcioniše

Potpuna iskrenost ipak nije u interesu bilo kog odnosa. Ako ste u vezi sa nekim, trebali biste da budete njegova podrška u svakom smislu, ali ne i bezrezervno iskreni, jer to može da boli.

Okrenite situaciju, da vi njega pitate: "Šta misliš da li sam debela?" Šta biste želeli da vam kaže, da jeste debeli ili da izgledate neverovatno? Ako već i sami znate da ste se ugojili, bilo bi krajnje degutantno da vam kaže suprotno.

Tako je i kod muškaraca, kada je veličina penisa u pitanju.

Reći mu da je njegov penis debeo kao i vaša ruka, kada je više poput olovke, je zaista smešno. Bolje mu recite da da vam se sviđa njegov penis i da se osećate fantastično kad je unutar vaše vagine.

Važno je da mu ne ne govorite rečenice koje će zvučati utešno. "Dovoljno je veliki za mene". To će ga dodatno uvrediti. Pažljivo birajte reči, jer jednom povređen muški"ponos" teško prašta.

Možete mu reći da ne znate da li je veliki ili mali i da vas stvarno nije briga za to, ono što je bitno je da se osećate dobro kada imate seks sa njim.

Recite mu da se zaista ne brinete o njegovoj veličini, već kako vas tretira kao ljubavnika, to je daleko važnije. Ipak muškarac i njegov penis su neodvojivi, oni su paket.

Ako je njegov penis deblji od prosečnog, objasnite mu da takav penis ima veći kontakt sa zidovima vagine, gde se nalaze nervni završeci.

Nemojte da mislite da su muškarci koji imaju penis veći od proseka, i srećniji.Svakako ne bi želeli da se osećaju kao nakaze ili kao neko sa kim žene ne žele seks zbog veličine njihovog penisa.

On mora biti izuzetno istreniran kada je predigra u pitanju, kako bi učinio penetraciju što udobnomijom.

Ako mu kažete da mu je penis veći od poroseka, naduvaće njegov ego, to je sigurno.

Vaš jedini posao je da ga uverite da volite njegov omiljeni deo koliko i on i koliki god da je. Jednostavno mu to pokažite. Ako on iskreno veruje u ono što mu pričate i što radite, možete nastaviti sa nekim dobrim seksom.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mara

    19. oktobar 2017 | 20:27

    E posteno da vam kazem ja kad se zaljubim meni je taman!!! Ni mali ni veliki TAMAN po mjeri.

  • 19. oktobar 2017 | 18:33

    Prvo i osnovno..ako je mali istog trenutka ce to znati sve njene drugarice...isto je i sa velikim.Ako je neki "normalni" primerak niko nece ni znati da ga ima.

  • Teta Vera

    20. oktobar 2017 | 09:35

    Ako cvrsto stoji, svaki je dobar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA