SPREMITE SE ZA OLUJU: Mlad Mesec u Škorpiji će u narednih nekoliko nedelja napraviti pravi pakao od vašeg ljubavnog života

Od ovog vikenda pa sve do kraja novembra, bićemo pod snažnim uticajem mladog Meseca koji ulazi u znak škorpije, hteli mi to ili ne

  • 8

Mlad Mesec označava početak, a koliko god se mi ukopali u mestu i pružali otpor nemoguće je odoleti njegovom uticaju. Jedini smer u kome se kreće Mesec je napred.

JEZIVI HOROSKOP: Zvezde otkrivaju najveći strah svakog znaka

Škorpije su najdublji znak Zodijaka i nemaju toleranciju za natprirodno. Oni su kraljevi ultimatuma “sve ili ništa”.

Ukoliko ste se poslednjih dana osećali zbunjeno, sada nastupa period buđenja kada će vam mnoge stvari biti jasnije. Naročito ćete brzo shvatiti šta je to što vi želite u ljubavi i osobe sa kojom ste u vezi. Škorpije ne znaju kako da stišaju starsti i vole kad su stvari jako vrele, pogotovo u krevetu. To je znak koji je u potrazi za spiritualnom vezom, za srodnom dušom, ali su veoma strastveni u krevetu.

Foto: pixabay

Ponekad promene mogu da budu zastrašujuće i neizvesne, a mlad Mesec u škorpiji nam donosi upravo takve promene. Uticaj će se osećati od početka tranzicije mladog meseca pa sve do nedelju dana nakon toga. Neki momenti u našim životima predodređeni su onim što se dešava u našim srcima, a neki od najvećih događaja u našim životima dešavaju se jer smo zaljubljeni. Retko kada se posvećujemo toliko emotivno događajima na poslovnom planu, koliko onima na emotivnom: momenat kada ste se zaljubili, prvo jutro nakon useljenja u zajednički stan, prosidba i venčanje.

Neće se svi zaljubiti ovog vikenda ili izgovoriti sudbonosno “da”, ali to ne znači da ćemo uspeti da izbegnemo uticaj koji će ostaviti traga na naš život. Pre toga moramo da budemo spremni da ostavimo iza sebe stvari koje nam nisu bitne.

Foto-ilustracija: pixabay.com

Sigurni smo da neće svako od nas da doživi ljubavnu utopiju, ali ćemo se osećati spremnim za promene na ljubavnom planu. Ovo je vreme kada treba da uložimo sve ili da odustanemo zauvek. Ultimatumi nisu uvek zabavni i prikladni, ali nekada treba povući liniju i jasno odrediti šta je to što želimo od nas samih kao i od naših partnera.

Škorpije su spremne da idu na kraj sveta zbog ljudi koje vole i razumeće neke stavari bez reči, biće tu bezuslovno. Vreme je za početak koji zaslužujete. Otkrijte ko ste i šta želite od ljubavi u ovom životu i nemojte samo da pričate šta hoćete od budućnosti već se potrudite da se to i ostvari.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SLADJA PAVICEVIC

    18. novembar 2017 | 21:36

    a šta raditi kad nekog voliš a on za tebe nezainteresovan

  • Brankica

    19. novembar 2017 | 14:12

    Pakao biva samo ako ga sami sebi napravimo . Ljubav je cudesno stanje, samo treba voleti i radovati se uspehu svog voljenog 😊

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA