≫ 

MUŠKARCI, ZAOBIĐITE SRBIJU: Kontroverzni stručnjak za muvanje tvrdi da su žene u Britaniji debele, u Švedskoj lepe i otkriva zemlju u kojoj se zaljubio do ušiju

Mnogi su se našli uvređeni njegovim izborom zemalja sa najlepšim i najružnijim ženama na svetu

  • 6

Kontroverzni stručnjak za muvanje žena otkriva najbolje zemlje za pronalaženje partnera.

Izgubila je 90 kilograma jer ju je dečko nazvao odvratnom - a onda je objavila svoje "pre" i "posle" fotografije i oduševila sve (FOTO)

Ričard La Ruina tvrdi da je stručnjak za muvanje žena i sada želi da otkrije u kojim zemljama žive najlepše žene.

Foto: Facebook/Richard La Ruina

Po njemu, najbolja zemlja za pronalaženje prelepih devojaka je Rusija. On tvrdi da nijedno mesto na svetu ne može da se poredi sa ovo zemljom.

Tridesetsedmogodišnji stručnjak za veze iz Kembridža u 5 zemalja sa najlepšim ženama svrstao je još Litvaniju, Dansku, Kinu i Švedsku, a ocenjivao je izgled i karakter.

Sa druge strane, njegov izbor najgore zemlje podigao je prilično veliku prašinu jer je izabrao Veliku Britaniju.

- Žene u Britaniji su sve manje i manje ženstvene i sve deblje i deblje. Žele muškarca koji je uspešan, izgleda dobro i pravi je kavaljer, iako one same nemaju šta da mu ponude zauzvrat. Britanke uopšte nisu prijatni partneri i trebalo bi da ih izbegavate, tvrdi on.

Kao drugu najgoru zemlju za upoznavanje žena odabrao je SAD gde su, po njemu, žene previše glasne, neinteligentne i isuviše nadobudne.

- Obišao sam preko 60 zemalja i zabavljao se sa ženama iz celog sveta. Često sam obilazio mesta samo zato što su mi rekli da su žene tamo prelepe. Ponekada je to bilo istina, a ponekada ne. Skandinavke su uvek od mene dobijale visoke ocene. One su kul, moderne, zanimljive i lepe. Šveđanke su lepe, ali Dankinje su za mene apsolutne pobednice, dodaje Ruina.

Ipak, dodaje da nigde na svetu ne postoji toliko prelepih devojaka kao u Rusiji, posebno Moskvi.

- Pored toga što su božanstvene, Ruskinje poseduju ekstra dimenziju koju žene u Skandinaviji jednostavno nemaju. Čitale su Tolstoja, talentovane su, obrazovane i prirodno lepe. Šveđanke češće stavljaju čažni ten i farbaju kosu, objašnjava.

Među najgorim zemljama je takođe naveo Italiju jer su tamo žene glasne i iritantne, ali i Nemačku zbog toga što su tamo pripadnice lepšeg pola krupnije i ne previše zabavne.

Kada je Srbija u pitanju, Ričard svojim zemljacima, ali i muškarcima u mnogim drugim zemljama, savetuje da je zaobilaze jer, pored toga što su žene tamo lepe, ni muškarci ne izgledaju loše pa samim tim ne bi imali puno ljubavne sreće.

U prilog njegovoj tvrdnji o najlepšim ženama ide i činjenica da je njegova žena iz Rusije sa kojom se oženio 2015.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mix

    29. novembar 2017 | 08:24

    Ruskinje su stvarno prelepe i zenstvene...

  • Sasa

    29. novembar 2017 | 08:05

    Ziva istina ,kod nas u cg ima mnogo ruskinja ,zene koje prolaze pored nas su nestvarno lijepe,sa plavim ocima ,providnim tenom ,kose boje lana....

  • Veki

    29. novembar 2017 | 13:02

    Sasa!uspori malo ,ja u Budvi vidjam Ruskinje ali sa 100 kg.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA