≫ 

Sunce ulazi u polje Strelca - u narednih 30 dana očekuje vas pravi ljubavni haos

Počinje nam sezona Strelca koji sa sobom donosi mnogo preokreta

  • 1

Sada kada smo zvanično završili sa Škorpijom, do 21. decembra bićemo pod uticajem Strelca, heroja koji nam je potreban kako bismo izlečili naša srca i da nas podseti da su život i  ljubav putovanje.

Ne budite u zabludi - ovi horoskopski znaci nisu za brak

Ovo je period kada naša srca ispunjava zahvalnost i krećemo na put ka ljubavi. Kada je reč o ljubavi, Strelac zna da bude strastven i seksi, ali se u krevetu više rasplamsava ljubav nego strast.

Jedna od najvažnijih životnih stvari je ljubav, a Strelac nas uči da je ona koju osećamo svim unutrašnjim bićem podjednako važna kao i fizička demonstracija ljubavi. Prava ljubav počinje i u srcu i u glavi.

Foto: www.pixabay.com

Kada se zaljubite, stvarno ili platonski, javlja se hemijska reakcija. Dopamin se povećava, pozitivna energija teče našim venama i postoji neizdrživa želja da dodirnete i osetite osobu koja vas privlači. U periodu vladavine Strelca postoji želja da se duboko prodube osećanja.

Ovo su samo 4 romantična načina na koja će Sunce u Strelcu uticati na ljubav u našim životima u narednih mesec dana.

1. Povećanje optimizma

Ukoliko imate neke sumnje ili krizu u vezi, Strelac će vam dokazati da prava ljubav može da pobedi sve. Ponekad nesuglasice utiču loše na veze, naročito one duge, ali tokom ovog perioda parovi će pronaći način da pomognu jedno drugom i istraju zajedno u borbi za ljubav.

2. Srodne duše se ponovo sastaju

Foto-ilustracija: Profimedia

Niko ne voli svoju nezavisnost kao strelčevi, ali kada su odvojeni od osobe sa kojom su u vezi shvataju koliko imje ona bitna, piše Your Tango. Partneri će se tokom ovog perioda još više zbližiti. Oni koji su raskinuli, a i dalje se vole, imaju velike šanse za pomirenje.

3. Prihvatanje

Što se bolje razumete to ćete bolje prihvatiti vaše različitosti. Strelčevi vole da otvore svoje srce i dušu i podele sa svima kako se osećaju i zašto se tako osećaju. Kada je ljubav ovako otvoreno pokazana i prihvaćena, onda je veza spremna za neki novi nivo.

4.Avanture u ljubavi počinju putovanjem

Strelac je avanturistički znak, a neki parovi će možda olučiti da baš u ovom periodu odu na neko putovanje. Oni koji nisu u vezi možda se usude da upoznaju nekoga ko živi u drugom gradu ili državi online. Ovaj period doneće mnogo veza na daljinu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bana

    25. novembar 2017 | 07:24

    E nek se sve srodne duse sastave. To je jedino pravo. Slican se slicnom raduje. Ne treba gubiti vreme sa pogresnim osobama koje te emotivno ne ispunjavaju. Zivot brzo proleti. Slusajte srce svoje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA