≫ 

Videla je fotku svog muža na Instagramu i ODMAH TRAŽILA RAZVOD, zbog jednog jedinog detalja (FOTO)

Oštrom oku žene i dobroj intuiciji retko kada promaknu znaci preljube

  • 1

Živimo u eri društvenih mreža na kojima se dnevno objavljuju detalji iz života miliona ljudi, pa treba imati ošto oko i uočiti dokaz prevare na njima.

8 mesta na kojima muškarci najčešće varaju

Upravo je tako Julija Agranovič saznala da joj je suprug neveran. Ona je na Instagram profilu druge žene prepoznala pogled sa prozora njihove spavaće sobe. Ubrzo, devojka je ugasila svoj profil ne bi li se sakrila.

Kada je proverila profil izvesne Vlade Abramovič među njenim slikama našla je više slika svog supruga i odlučila je da se suoči sa njim.

printscreen/Instagram/agranovych

On je u početku negirao i rekao da je to devojka njegovog prijatelja sa kojom je on svratio pre bioskopa do njega na piće. Pametna žena odgovorila mu je da se gosti dočekuju u kuhinji uz čaj, a ne u spavaćoj sobi.

Razoćarana žena isprozivala je ljubavnicu uz komentar na njenu sliku:”Lep pogled iz spavaće sobe mog muža”.

Ispostavilo se da je njen suprug zapravo imao nekoliko ljubavnica, ali je uveravao da je nikada nije mentalno prevario i da je svaka od ljubavnica znala da je oženjen. Ipak, ona je odlučila da se razvede i srećna je što je saznala za ovo na vreme, a ne sa četrdeset godina i troje preljubnikove dece.

Daljinac

(Telegraf.rs/index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    29. novembar 2017 | 15:16

    Eto,i Instagram je nečemu poslužio ;) Bar je na vrijeme to rješila😊

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA