Lekarski pregled mu je otkrio tajnu neverovatnog orgazma - a onda mu se život pretvorio u pakao!

Odlazak kod urologa više nije tako strašan

  • 0
Masturbacija, čovek masturbira Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Jedan 63-godišnji muškarac otkrio je da orgazam nije najveće zadovoljstvo kada je probao orgazam stimulacijom prostate.

Za savršen orgazam: 5 stvari koje svaka žena treba da zna o vibratorima

Nakon što je ovo slučajno otkrio, on nije mogao da zaustavi ove orgazme jer su mu pričinjavali preveliko zadovoljstvo. Bio je učesnik u istraživanju na Klinici za anatomiju koje se bavilo ispitivanjem uticaja stimulacije prostate na doživljavanje orgazma.

Naučnici su otkrili da masažom muške G tačke zapravo može da se utiče na funkcionisanje ovog dela mozga. Ovaj ispitanik koji je želeo da ostane anoniman, otkrio je ovo koristeći seksi igračke kako bi smanjio upalu prostate. Uskoro je saznao da može da doživi orgazam samo ležeći i bez ruku.

Printskrin: Youtube/Kim Anami

-Ovaj ispitanik je otkrio da su orgazmi veoma prijatni i da je provodio mnogo vremena uživajući u njima. Na kraju mu se aktivirala stara povreda vrata zbog ležanja i grčenja tokom orgazama. Bilo mu je jako teško da prestane sa ovim aktivnostima i vrati se u normalu, napisali su istraživači.

Doktor Roj Levin, autor ovog istraživanja rekao je da se nada da će još dosta istraživanja biti sprovedeno u ovoj oblasti.

-Istraživanje orgazama je uvek bilo izazov. Oni izazvani stimulacijom prostate su uvek bili zanemarivani, a mi smo upravo započeli dugi put istraživanja ove oblasti, dodao je on.

Daljinac

(Telegraf.rs/nypost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA